Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ala0766

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postaram się przedstawić mój problem jak najlepiej, ponieważ daje za niego aż 10 plusików. Problem jest następujący...

Minecraft zawsze, od bardzo dawna działał normalnie na moim laptopie. Nigdy nie było ZADNYCH problemów . Ale niestety dziś się pojawił i to dosyć mi obcy.

Włączając mincrafta pojawia się komunikat: Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows. Sprawdz w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna, a nastepnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.

Odrazu chce powiedzieć, że kompletnie się na tym nie znam. Wiec prosze wyjasnic mi wszystko krok po kroku a jesli ktos mi pomoże dostanie 10 plusów :C

Opublikowano

Jaki masz system? (start->prawym na "komputer"->właściwości->Podaj "wersja systemu" i "typ systemu")

Typ systemu: 64-bit 

PROSZE O POMOC!!

Opublikowano

Może wina nie leży po stronie systemu, a javy, którą mineraft wykorzystuje. Na twoim miejscu profilaktycznie zrobiłbym update oprogramowania do javy 8 wersja 51.

Opublikowano

Może wina nie leży po stronie systemu, a javy, którą mineraft wykorzystuje. Na twoim miejscu profilaktycznie zrobiłbym update oprogramowania do javy 8 wersja 51.b

TEZ TAK MYSLE!! PROSZE CIE OPISZ PI WSZYSTKO KROK PO KROKU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...