Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą postać wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że nwm która postacią grać.

Chcę zagrać postacią którą będzie ciężko zabić ale nwm która wybrać bo gram dopiero 3 dzień w tą grę.

Chcę dowiedzieć się co inny gracze sądzą o danych postaciach

Opublikowano

każdy postać/deck jest dobra i słaba przeciwko jakiejś, ale najtrudniejszy do zabicia wydaje mi się osobiście Garosz, który potrafi czasami nawet nastackować z 20 armora, co irytuje. 

jeszcze Gul'dan z handlockiem (+Jaraxxus) jest wkurzający. 

Opublikowano

Wszystkie klasy są tak zbalansowane, że nie ma najlepszej klasy, najmocniejszej itp.

Zagraj wszystkimi klasami, wbij na każdej 10lv (dostaniesz za to przy okazji golda) i wtedy wybierz, którą postacią chcesz grać ;)

giphy.gif

Opublikowano

każdy postać/deck jest dobra i słaba przeciwko jakiejś, ale najtrudniejszy do zabicia wydaje mi się osobiście Garosz, który potrafi czasami nawet nastackować z 20 armora, co irytuje. 

jeszcze Gul'dan z handlockiem (+Jaraxxus) jest wkurzający. 

Garosh jest za trudny na początek, tym bardziej że to jest postać która wymaga posiadania dobrych kart, więc raczej nie na start. Osobiście polecam maga albo Priesta, łatwe mechaniki dobry board control na basic deckach.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Aggro Paladin, na hearthpwn znajdziesz, tani agresywny deck który działa i z tego co widać ludzie nabijają na nim legendę, ale oczywiście trzeba wiedzieć co zagrywać przeciwko jakiej klasie, więc zanim byś w ogóle kręcił jakiś winstreak to najpierw trzeba właśnie opanować to jak reszta klas może Cię skontrować.

Kolejna fajna talia to jakiś Mech Mage bez legend itd, można go zrobić w miarę tanio jeżeli dobrze pamiętam. 

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...