Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakrecona seria Special Force 2 - Wbijaj!

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Witam, w tym temacie będę publikował swoje odcinki z gyr Skill - Special Force 2> 

Miłego oglądania.

Odcinek 1 

Odcinek 2

Odcinek 3 

Opublikowano

Nie wiem czy to u mnie wystepuje ten problem czy to cos z twoim filmikiem , ale skrzypi jak ch... ze sie nie da ogladac.

PS;Wszystko sprawne mam .. przynajmnie w grze dziala idealnie i na yt muza itd. jedynie tutaj skrzypienie , ze uszy mi rozjeb... zaraz.

Prosze o opinie kogos innego dla upewnienia sie.

Opublikowano

Ta na pewno... skoro wszystko inne dziala to nie moze byc u mnie , wiec twoja odpowiedz jest nic nie warta :)

Liczylem na odpowiedz kogos innego , niz nagrywajacego.

PS:Nie wazne juz ... wstawiaj tylko link bez kodu do YT... na forum ogladajac piszczy , a na Yt dziala poprawnie , wiec nwm.

Opublikowano

Nic nie warte są twoje uszy. 

Gra od 16.

Nie obrazilem cie , ale coz widac odrobiny krytyki ktos nie umie zniesc , a wstawiajac filmiki powinno sie ja doceniac.

Na marginesie sluchawki warte 300zl , a uszy regularnie czyszczone , wiec nie p... glupot :)

Nastepnym razem polecam uzyc okularow i zobaczyc POST SCRIPTUM lub nizej , ze post byl edytowany.

I serio pisalem na forum ogladajac piszczy jedynie bezposrednio na yt dziala dobrze przynajmniej u mnie.

Opublikowano

@Lionheart233. Edytuj następnym razem szybciej, przyjmuje krytykę ale moja odpowiedź bezpośrednio i w sposób ostry/obrazliwy wynika z tego że przykładam się do audio i mam na jego punkcie obsesję, sprawdzam 80 razy czy wszystko jest ok więc nie mogło być jakichkolwiek problemów. 

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No, sie chyba skill nie spodobał bo metin już na kanale jest od dawna :D no cóż .. dalej nie ma kogo oglądać na yt , kto gra w skilla. Stwórzmy grupe na fb i niech wszyscy napiszą do jakiegoś youtubera by zaczął nagrywać z special force :D 

Opublikowano

Jak chcesz to ogladaj mecze esl sa bardziej ciekawsze , niz gra od tak.

ew. fection , exe dak1ng , eraze , aeon , grogoba i inni pro gracze esl jak wpiszesz w yt to znajdziesz dobre fragmovie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...