Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem GodPacka

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoł 

mam taki problem chce kupić God Packa ale ciągle mi piszę że mam wpisać prawidłowy numer telefonu..(takk wpisuje prawidłowy)

a jak chce kupić gemy to nie mam wgl żadnego problemuu wiecie o co chodzi ;-;?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Idziesz do sklepu, w którym jest psc i mówisz ,,poproszę pej sejf kard za x złoty'', pani Ci drukuje ładny paragonik, na którym masz kodzik. @Paragoniik

Opublikowano

Przez telefon się nie da (narazie) i się nie opyla ;D, tak jak up'y kup PSC w kiosku.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

ale jak już jesteśmy przy psc to jak wchodzę w zakładke z gemami kupuje 400 gemów to jak klikam kup za sms to pisze cena w zł a jak chce kupić za psc to pisze w innej walucie czasami nie zeżre mi więcej przez to?

Opublikowano

ale jak już jesteśmy przy psc to jak wchodzę w zakładke z gemami kupuje 400 gemów to jak klikam kup za sms to pisze cena w zł a jak chce kupić za psc to pisze w innej walucie czasami nie zeżre mi więcej przez to?

@Lukora

No np. jak masz PSC 50zł, a chcesz kupić za $ albo euro, to musisz przeliczyć czy ci starczy. Wpisz w google dolar(USD) na zł albo euro na zł i policz :)

Opublikowano

Yoł 

mam taki problem chce kupić God Packa ale ciągle mi piszę że mam wpisać prawidłowy numer telefonu..(takk wpisuje prawidłowy)

a jak chce kupić gemy to nie mam wgl żadnego problemuu wiecie o co chodzi ;-;?

Kolego, też miałem ten problem. Otrzymałem taką odpowiedź na wysłany problem:

Maria (Xsolla)

Aug 1, 8:22 PM

Hello! Unfortunately our system automatically checks available payment options for your phone number. If you entered your phone number and you do not see any options, you would have to choose another payment option unfortunately. Sorry for the inconveniences!

Opublikowano

jeszcze jedno jezeli by ktos mogl sprawdzic ile kosztuje 8k gemow w psc to bedę bardzo wzdzieczny.
#cza sie jakos rejestrowac do tego psc czy cus?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

btw  mam 100 zł na koncie (telefon) jest gdzieś możliwość kupna God Packa przez sms ?;x

Nie spotkałem się z tym nigdy, chyba nie ma, ale możesz poszukać na G2A itd.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...