Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uber Orbit V2

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmiany wymagają tego ale spokojnie jest łatwo :P

przez to że nie potraficie sobie prawnie poradzić z serwerem to z pewnościa padnie jeszcze raz, a potem jeszcze raz, a gracze będą tracić swoje konta. Nie tak jak wspaniała andromeda, którą można chwalić za stabilność, a gracze którzy dużo osiągnęli w maju wciąż mają to samo i nie zapowiada sie na to, zeby cokolwiek mieli stracić. Ciągle się rozwija, wspaniała społeczność, mnóstwo eventów, fajny klimat, niedługo galaxy gates, lecz na innych zasadach. U ciebie 30stu graczy online zamiast latać po mapach i walczyć z alienami pod dość dużym ryzykiem bycia zestrzelonym przez wroga, będą chować się we wrotach i bić sobie w spokoju te alienki w tym trybie single player. Zresztą admin polak to nic dobrego

Opublikowano

przez to że nie potraficie sobie prawnie poradzić z serwerem to z pewnościa padnie jeszcze raz, a potem jeszcze raz, a gracze będą tracić swoje konta. Nie tak jak wspaniała andromeda, którą można chwalić za stabilność, a gracze którzy dużo osiągnęli w maju wciąż mają to samo i nie zapowiada sie na to, zeby cokolwiek mieli stracić. Ciągle się rozwija, wspaniała społeczność, mnóstwo eventów, fajny klimat, niedługo galaxy gates, lecz na innych zasadach. U ciebie 30stu graczy online zamiast latać po mapach i walczyć z alienami pod dość dużym ryzykiem bycia zestrzelonym przez wroga, będą chować się we wrotach i bić sobie w spokoju te alienki w tym trybie single player. Zresztą admin polak to nic dobrego

A Ty co, wynajęty jesteś? Andromedy nie lubię do dupy jest. A Ty hejtujesz wszystkich i wszystko, leć sobie na tą andromedę i już nie komentuj.

Niespodzianka

<

Opublikowano

A Ty co, wynajęty jesteś? Andromedy nie lubię do dupy jest.

wszedłeś i wyszedłeś, nie wiesz czy jest do dupy. Graj sobie dalej na oficjalnym darkorbit z tymi 38pp co sie tak chwaliles, z pewnością jest lepszym darkorbit od prawilnego z 2010 roku, którego oferuje wam obecnie serwer Andromeda.

A Ty hejtujesz wszystkich i wszystko, leć sobie na tą andromedę i już nie komentuj.

chore? może i owszem, lecz mam do tego prawo.

Opublikowano

wszedłeś i wyszedłeś, nie wiesz czy jest do dupy. Graj sobie dalej na oficjalnym darkorbit z tymi 38pp co sie tak chwaliles, z pewnością jest lepszym darkorbit od prawilnego z 2010 roku, którego oferuje wam obecnie serwer Andromeda.

chore? może i owszem, lecz mam do tego prawo.

Chwaliłem się? Raczej odpowiedziałem na pytanie. Androma ma miliony błędów i bardzo nieciekawy wygląd.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Chwaliłem się? Raczej odpowiedziałem na pytanie. Androma ma miliony błędów i bardzo nieciekawy wygląd.

co jest nieciekawe? gdzie są te błędy? menu ci nie odpowiada? zawsze myślałem, że istotny jest klient gry niż interfejs hangaru. Takie uproszczenie do ulepszania dmg jest znacznie lepsze od kupowania laserów i przerzucania ich na statek

Opublikowano

Andromeda bardzo dobry serwer, ale za nudne na poczatku tak wiec zobaczymy jak z uber orbit.

ktory i tak pewnie za rok dopiero wystartuje,  na 17 bylo mowione dzisiaj juz 24 :)

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Jakies nowe wiesci o serwerze? :)

podpinam się do pytania

W dodatku mam pytanie... czy jest jakaś oficjalna strona gdzie administracja uberorbit aktualizuje wpisy z informacjami na temat startu czy postępów?

Opublikowano

@UridiumWars_ADM 

Na 9999% będę robić prezentację serwera a jako iż jesteś moderatorem, miło by było gdybyś na starcie serwera wysłał mi parę screenów / powiedział o nim ciekawostki / podał założycieli / podał jakieś protipy dla nowych graczy. :)

Greetings,

Kacu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...