Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do LC, kilka pytań.

Majdan12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Za ile kupie teraz dobrego słonia?

2. Jaka klasa aktualnie najlepsza do pve?

3. Lepiej kupować cash czy złoto z allegro?­

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

1. Nie powiem Ci dokładnie, bo aktualnie nie gram na PL, ale wydaje mi się że będzie to nadal coś w granicy 6kkk.

2. Tak jak wyżej, jedynie przypuszczam, że na pve jak i pvp to nadal będzie to szelma (dużo osób grało łowcami).

3. Wydaje mi się, że bardziej opłaca Ci się kupić golda. Wyjdzie taniej i zawsze możesz wtedy kupić od kogoś cash. :P

Opublikowano

Zawsze chciałem zagrać cieniem (na globalu), dużo hajsu trzeba na podstawowe eq, opłaca się nim grać, dostał jakieś nerfy czy coś?­

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Co do cen, to Ci nie powiem jak teraz jest, ale hm..

Wydaje mi się, że odkąd jest era słoników i elementów, to właśnie teraz mniej osób gra cieniami, bo wszyscy skupiają się na postaciach, gdzie bardziej liczy się bicie hitami, niż skillami, ale możesz spróbować nim zagrać.

Oczywiście mogę się mylić, gdyż jak już pisałam - nie do końca znam aktualną sytuację na Pl-u - w takim wypadku może ktoś kto tam gra się jeszcze wypowie. :P

Opublikowano

Co do cen, to Ci nie powiem jak teraz jest, ale hm..

Wydaje mi się, że odkąd jest era słoników i elementów, to właśnie teraz mniej osób gra cieniami, bo wszyscy skupiają się na postaciach, gdzie bardziej liczy się bicie hitami, niż skillami, ale możesz spróbować nim zagrać.

Oczywiście mogę się mylić, gdyż jak już pisałam - nie do końca znam aktualną sytuację na Pl-u - w takim wypadku może ktoś kto tam gra się jeszcze wypowie. :P

Przecież Cień na wyższym lvl ma skill który zwiększa prędkość bicia

Deus vult

Opublikowano

Fantoma cienia czysty na globalu  3x eva 3x hr  za 1.2b można kupić albo i taniej  Mówię o secie wepików nie patrzyłem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A co z zarobkiem na niskim lvlu? Da sie jakos podrobić kasy?  :P

Nie wiem Nie gram tam juz z 2 lata Strata czasu Aktualnie tak ułatwili (chodzi o exp drop itp) gobala że już lepiej grać na privie.  

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Do niedawna dało się coś zarobić na dropieniu żetonów w Alvitar, ale ostatnio zmienili coś z nimi i teraz nie wypadają co równe 10min - o XX:X9, tylko losowo.

Mimo to może nadal coś się na tym zarobi. :x

Opublikowano

A co z zarobkiem na niskim lvlu? Da sie jakos podrobić kasy? :P­

Jak nie ma itemów na start albo nie kupiłeś golda  na allegro to się nie opłaca zaczynać. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...