Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc przy serwerze (TGM/GM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

|

R

|

E

|

K

|

L

|

A

|

M

|

A

|

*

Witam,

Nazywam się Radosław. Pochodzę z Łodzi, gdzie uczęszczam do 2-ugiej klasy technikum urządzeń sanit.
Pragnę przedstawić swoje predyspozycje w kierunku pomocy przy serwerze jako T.GameMaster, czy też GameMaster.

Podstawową innowacją jest to, że jestem człowiekiem z poczuciem humoru, oraz z głową pełną nowych pomysłów! Nie toleruje znajomości internetowych, a więc żadne niejasności związane z komendami nie będą powiązane ze mną, zaś z osobami, które znam.

Posiadam dość sporo wolnego czasu (ok. 10h dziennie - dni robocze, do 20h - weekend), a więc pomoc graczom mogę nieść prawie cały czas, co za pewne podniesie statystyki serwerowe.

Wszelakie eventy organizuje po skonsultowaniu się z właścicielem serwera, oraz po jego zaakceptowanym zdaniu - nic nie robię na własną rękę.

Banuje osoby, które złamały regulamin serwera, a nie te, które podpały mojej osobie czy też gorzej - moim znajomym. Stosuję się do globalnego regulaminu serwera, oraz tabeli kar i to wedle nich staram się karać graczy.

Pragnę pomagać graczom przy wymianach, aby nikt nie został oszukany, a zarazem aby nie było niejasności związanej z administracją serwera.

Oferuję także postawienie forum serwerowego, oraz w pełni go skonfigurowanie.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, zaproś mnie na TeamSpeak'a, gdyż lepiej jest mi wyjaśnić moje doświadczenie słownie, niżeli pisemnie.

Także na teamspeak'u spędzam praktycznie cały czas, a więc kontakt ze mną jest bardzo, bardzo dobry.

Czekam na odzew, pozdrawiam.

Opublikowano

No zna się na tym co robi, gorąco jak daje słonce go polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...