Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje prace techniczne forum IPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Dzień dobry,

Nazywam się Radosław. Pochodzę z Łodzi, gdzie uczęszczam do 2-ugiej klasy technikum urządzeń sanit.

Webmasteringiem interesuję się od młodych lat (początki w latach 2009/2010). Zaczynawszy na skryptach i hostingach darmowych takich jak; phpbb, czy hosting typu cba, ugu etc. Wszystko przebiegało automatycznie, a mi tylko zostawały działy, rangi etc. Po prawie rocznej wstępnej nauce chciałem poszerzyć swe grono wiedzy nt. skryptów i zacząłęm zabawę z MyBB. Z tym skryptem były zabawy, pierwsze ftp, pierwsze edycje plików, zmiany etc. Wtedy zacząłem robić fora na zamówienie i udawałao mi się to, ale powoli ludzie zniechęcali się, gdyż skrypt IPB zachęcał więcej ludzi, a moje umiejętności były zerowe. No i nareszczie doszliśmy do senda sprawy czyli rozpoczęcie zabawy ze skryptem IPB! Zacząłem w latach 2012/2013 i swoje umiejętności kształcę, aż do dnia dzisiejszego.

Potrafię podstawowe rzeczy takie jak;

- instalacja forum,

- instalacja hooków, aplikacji,

- aktualizacja skryptu,

- aktualizacja hooków, aplikacji,

- konfiguracja plików, forum, hooków, apliacji,

- zabezpieczenia forum, ftp, plików,

- edycja skina, hooków, aplikacji,

- spolszczanie wszelakich dodatków,

- oraz podstawowe działania typu (działy, grupy etc)

-* wedle zleceniodawcy podejmuję wszelkich starań, aby zmienić to, co nie podoba się Tobie!

Jestem człowiekiem, który każdy swój projekt dopracowuje na tzw. ostatni guzik. Wylewam wszystkie poty, aby zleceniodawca, jak i użytkownicy forum, byli ze mnie zadowoleni i śmiało mogli polecić mnie kolejnym osobom. Nie toreluje znajomości internetowych, a więc nie ma możliwości na tajemne rozdawanie rang zajomym, aniżeli bez skonsultowania tego ze zleceniodawcom.

Aktualnie moje dłonie pomagały takim wsółpracownikom jak;

- Tamira.pl (trwa)

- Nesker.pl (trwa)

- Derium.pl (zakończony)

Jest ich mało, gdyż mało osób z tak licznego grona MPC miało okazję mnie poznać, ale wierzę, że uda mi się osiągnąć szczyt znajomości przez większe grono użytkowników i wiele osób będzie śmiało mnie mogło polecić!

Pragnę dodać, że moja oferta jest w 100% darmowa.

Jeżeli moja oferta przypadła Ci do gustu, skontaktuj się ze mną za pomocą;
GG: 51700855

PW: Prywatna Wiadomość (MPC)

E-mail: kriss.kontakt@o2.pl

TS: podam na PW

Tel.: w razie problemów na PW

*Ja wiem, że oferta bez grafiki zniechęca, ale cóż, grafikiem nie jestem niżeli tylko technikiem*

Opublikowano

No zna się na tym co robi, gorąco jak daje słonce go polecam robi dobrze

Opublikowano

Aktualnie moje dłonie pomagały takim wsółpracownikom jak;

- Tamira.pl (trwa)

- Nesker.pl (trwa)

- Derium.pl (zakończony)

Czemu żadna ze stron nie działa, skoro nadal trwa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...