Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 problem z CS:GO

Dizar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem 2 dni temu windows 10 i pojawiły się problemy z cs go. Grając czy nawet wchodząc do gry po kilku minutach gra  wraz z Laptopem się wiesz i nie pomaga nic po za restartem laptopa. Grałem w ETS2 czy Cities Skylines  przez jakieś 3-4 godziny na windows 10 i nie było problemów. 

Problemu nie było na 8.1 proszę o pomoc ! 

Specyfikacje laptopa : 

Procesor : Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

Zainstalowana pamięć (RAM) : 8.00 GB

Typ system: 64-bitowy

Karta graficzna : Nvidia GeForce GTX 960M 

Opublikowano

Edit: sprawdzam zaraz powiem jaki był efekt 

Może ktoś coś więcej wie lub miał taki sam problem ? Sprawdzam ciągle te pliki jakaś informacja się pojawi o błędach lub coś ?

Opublikowano

Niestety sprawdziłem to co pisałeś i w ogóle. Niby pobrało 4 dodatkowe pliki + coś do direct ale to nic nie dało. Grałem dziś jakieś 20 minut i znów pojawił się ten sam problem. Ktoś może jakieś inne rady ? 

Opublikowano

U mnie wystarczyło ustawić tryb zgodności na "Win7" i przestało się wieszać, spróbuj może też zadziała u Ciebie :P

////Edit. Aktualizowałeś sterowniki od Grafiki do najnowszych ? 

Opublikowano

Tak była mam pobrane aktualizację przeznaczoną pod win 10 zainstalowaną. Sprawdzę sposób wyżej kolegi i zobaczymy jak będzie. 

Opublikowano

Odświeżam i bez warna proszę ! 

no i co tu dużo pisać zmiana pomogła na jakiś czas dziś stało się dokładnie to samo i ban na 7 dni ahhh napisałem do valve może oni coś pomoga 

Opublikowano

Tak plik są aktualne dzień w dzień sprawdzam czy nie ma czegoś  nowego.

A to obecny błąd który się pojawia wiem po niemiecku ale nic na to nie poradzę :( przeprszam że na odwrót :( 

ZBlDZlq.jpg

Opublikowano

Musiałem kombinować ze zmianą grafiki z na dedykowaną czy jakoś tak. Dziękuje za pomoc + poleciały pozdrawiam i do zamknięcia.

Opublikowano

Zintegrowana to ta z procesorem, dedykowana to ta osobna, po instalacji nowego Windowsa pierwsze aktualizacja karty graficznej, potem sterowniki dźwięku i potem reszta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...