Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyMaX

ShirXion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Chcialbym dodać, że mój serwer to był jeden z pierwszych serwerów easyhc. A w poprzednim poście jednak źle napisałem on tak na prawdę powstał w październiku 2014 roku.

784091427630431250239.png

Opublikowano

2.

Sami zobaczcie jakie dzieci w administracji. pozdro.

http://scr.hu/26va/7isv5

Powiem ci tak. Jesteś śmieszny. Nie wiesz o co zaszło. Co się stało i dlaczego dostał bana, jeśli nie potrafisz czytać. Mam 17 lat ;) Chcesz chodź pogadamy na TeamSpeaka. ;) Tyle ode mnie w tym temacie.

Serdecznie zapraszam na serwer.

Nie długo start S2!

Opublikowano

Serwera nie polecam jak dla mnie jest poprostu nudny. Co do administracji jest spoko. Szkoda ze to kolejny "EASYHC" Ludzie prosze skonczcie z tym wezcie to do tlumacza to brzmi idiotycznie. 

Potwierdzam nudny.

A co administracji? Kłóciłbym się.

Same -

Serwer się wyłącza, i nie mówcie że przez enderchest hosting, bo sam mam tam serwer lobby, na którym gra sporo osob, po prsotu dobrze serwera nie umiecie skonfigurować.

Powiem ci tak. Jesteś śmieszny. Nie wiesz o co zaszło. Co się stało i dlaczego dostał bana, jeśli nie potrafisz czytać. Mam 17 lat ;) Chcesz chodź pogadamy na TeamSpeaka. ;) Tyle ode mnie w tym temacie.

Serdecznie zapraszam na serwer.

Nie długo start S2!

Tak, wbije na ts.

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...