Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Problem z grą po aktualizacji oprogramowania na Windows 10

BrUNi_69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio zrobiłem update do Win 10 i mam problem z FIFA 14'stką.

Chodzi o to ,że gdy włączam Fife na początku wszystko dobrze , Wybieranie ustawień , sprawdzanie połączenia etc. Ale gdy Pojawi się logo EA i Znika .( Cofa sie tak jakby do tyłu ;P chyba wiecie o co chodzi :D ) Gra Dostaje Laga i wyskakuje ,że Program Fifa 14 Przestał działać . A w Katalogu Gry Powstaje Plik

"FIFACrashDump_CL1468411"

Szukałem w Google , I pisało ,że trzeba coś zmienić w AspectRatio , potem ,że usunąc  FIFA 14 z Dokumentów itp. Jednak nic nie pomogło :/

Dodam ,że wcześniej FIFA działa bez zarzutów

Pomocy :/

Opublikowano

u mnie  na 8.1 bylo wszystko ok, po upgrade na 10, fifa 14 w ogóle się nie włącza...

;]

Opublikowano

Ten "crashdump" zapewne zawiera dokladne informacje o bledzie, ale tylko EA jest w stanie then plik odczytac. Jak chcesz pograc w fife to lepiej zrob downgrade windowsa. Oczywiscie zawsze mozna zalozyc temat na oficjalnym forum, ale nie oszukujmy sie - tam pomocy rowniez nie otrzymasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...