Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące serwisu ''Płatności - Online.pl.

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Mam pytania co do serwisu platnosci-online.pl. z tego co wiem nie trzeba byc pelnoletnim, aby korzystac z ich uslug (to prawda xD)? Oni odprowadzaja za mnie podatek czy musze to sam zrobic? Jakies papier yna podany adres przychodza...? w razie czego uzupelnie pytania. Za rozwiniete odpowiedzi nagradzam dobrych ludzi lajkami!

Opublikowano

Do takich rzeczy jest regulamin i support serwisu, nie forum mpc (patrz § 1 pkt. 7):

http://platnosci-online.pl/regulamin_uslug.html

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Tak na przyszłosc ZAWSZE sam musisz odprowadzić podatek od dochodu. Jesli jestes nie letni podatek płacą twoi rodzice i twój przychód wlicza się w ich dochód a zatem wlicza się również w progi podatkowe i wszelkie ulgi mają w takiej sytuacji zastosowanie.,

Opublikowano

Yo!

Mam pytania co do serwisu platnosci-online.pl. z tego co wiem nie trzeba byc pelnoletnim, aby korzystac z ich uslug (to prawda xD)? Oni odprowadzaja za mnie podatek czy musze to sam zrobic? Jakies papier yna podany adres przychodza...? w razie czego uzupelnie pytania. Za rozwiniete odpowiedzi nagradzam dobrych ludzi lajkami!

Raczej nic ci nie będą przesyłać, bo nie ma takiej potrzeby. Jak już będą ci coś chcieli wysłać, to wyślą mailem.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...