Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robot Rage

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka.. szuakm haxow bugow itp do gry robot rage.. jesli ktos nie koajrzy sa to walki robotkow.. cos jak robotica... niestey w grze nie idziem i za dobrze z kredytami wiec szuak jakis haxow.. z gory thx

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
robotragekb0.jpg

robotragekb0.d93b1c2881.jpg

pomóżcie

nie moge sie zalogowac

znam 2 sposoby chciale je wyprubować tylko nie moge sie zalogowac!

jest tak wlasnie teraz zrobione.. akies problemy.. nie martw sie tez tak mam.. mam nadzieje ze szybko naprawia =]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

a zrestartowales mozille? aha czasami jest tak ze nie polaczysz sie iz ktos jest za oslona p2p.. ja np. moge grac z 2/3 graczami a 1/3 nie moge bo sa za oslona p2p

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

jeśli mamy 30 kasy i kupujemy daggera za darmo to przecież można w Cheat Engine zmienić zawartość value na ile chcemy i tyle mamy kasy :-D i nadal kupujemy za darmo lecz możemy kupować droższe przedmioty bo mamy więcej kasy

gdy sie wylogujemy mamy 0 kasy więc zawsze gdy się wylogujesz kupuj pełno przedmiotów jak najdroższych by móc je sprzedawać i szybciej zarabiać ;-) i w ten sposób mamy mniej zabawy bo nie musimy sprzedawać daggera cały czas i za pierwszym logowaniem możemy mieć wszystkie przedmioty najlepsze :-)

życzę miłej gry

Opublikowano

zapodajcie czystego cheat enginera 5.3 ;]

ehm zrobilem chyba z 200 dangerow i teraz gra mi sie juz loguje do robota z 2 min :/ ciagle one moment :/

Opublikowano

http://www.heijnen1.demon.nl/CheatEngine53.exe

czysty cheat enginer 5.3

zrobilo ci sie one moment bo za duzo daggerow zrobiles.. srbo tylko ok. 30-50 wiecej nie bo ci sie tak stanie.. tez tak kiedys zrobilem.. musisz usunac tego robota i zrobic nowego.. a potem znow powielisz kase na ty samym robocie i tak znow i tak znow

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

wiecie co dziala dziala te drozsze przedmioty tylko kolega zly kod dal

co kazal ten ciag liter to tam wpisac

asdafe4563

najpierw z dagerami potem z plowami

a na koniec z zazor disc

zakupujemy wszystkie wyposarzenie najlepsze i cieszymy sie ze na konicie zostalo duzo kasy

oto muj robocik po "tuningu"

beztytuuqi0.jpg

a tu poradnik po angielsku

http://pl.youtube.com/watch?v=4dbqso9tUrQ

Opublikowano

ok sciagam.. poczekaj chwilke zanim sie sciagnie i go obejrze ok ??

Ej mike umieszczam tu filmik ściągnij go i pomóż mi co mam zrobić by zagrać z kimś obejrzyj cały filmik plz plz

http://rs214.rapidshare.com/files/66951301/clip0006.avi

juz wiem co to jest.. po

1. mozliwe ze masz wlaczona zapore p2p...

2. jesli korzystasz z mozilli wlacz Narzedzia -> wyczysc dane prywatne -> i zaznacz wszystkike opcje..

potem ok i wlas do robot rage

moze to byc tez problem innych graczy.. tez mam takie problemy.. jak to nie pomoze to nie wiem.. ale to wina hacka w 100 % nie jest

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...