Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamiętajcie Polacy 1944 - 2015

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patriotyzm pod publike. Znajdźcie sobie inną mode.

Jestem w LO sportowo obronny od 2 lat, moim życiowym celem jest dostać się na studia oficerskie, oficjalnie jestem Mistrzem Polski w Sprawni Jak Żołnierze, publika powiadasz? 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ja dziś o 17 jestem w wawie także jak ktoś będzie to niech drze japę MPC :D

PAMIĘTAMY!!!!!

Opublikowano

Proponuję ustawić sobie znowu takie profilowe na FB. Oddacie tym hołd tym, którzy walczyli żeby w Polsce nie było związków partnerskich!!!!1

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Podziwiam ich. Tysiące osób, dzieci zginęło w tym powstaniu. Wiele straciło wszystko. Jednak walczyli do końca szkoda jednak, że ich dzieci obecnie sprzedają to o co oni walczyli, a najgorsze, że głównie sprzedają temu który tę Warszawę w 44' zniszczył.

Opublikowano

Widać że lekcji historii dopiero przed tobą.

Znam historie polski, ale szczerze nie szanuje jej, mam ją w dupie. Nie jestem patriota, urodzilem sie tam gdzie urodzilem, kwestia przypadku.

Opublikowano

Znam historie polski, ale szczerze nie szanuje jej, mam ją w dupie. Nie jestem patriota, urodzilem sie tam gdzie urodzilem, kwestia przypadku.

Dlatego nikt nie szanuje Ciebie, nie mówimy o tym co jest, tylko szanujemy tych co dali nam to co teraz dostajemy, mogło być gorzej ;) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

@Ardina tobie musi się nudzić, komentując tematy, które cię nie interesują...

Wstaw zdjęcie na FB, napisz temat na MPC o ważnym wydarzeniu w historii polski z dopiskiem "pamiętajcie" i uważaj się za patriotę, a jak Ruski czołgami wjadą, to spierdol jak najdalej na zachód. Zawsze uważałem, że patriotą jest się w sercu, a nie w internecie. Kwestią czasu jest dodanie na ryjbooku statusu "patriota".

Opublikowano

@Ardina tobie musi się nudzić, komentując tematy, które cię nie interesują...

Wstaw zdjęcie na FB, napisz temat na MPC o ważnym wydarzeniu w historii polski z dopiskiem "pamiętajcie" i uważaj się za patriotę, a jak Ruski czołgami wjadą, to spierdol jak najdalej na zachód. Zawsze uważałem, że patriotą jest się w sercu, a nie w internecie. Kwestią czasu jest dodanie na ryjbooku statusu "patriota".

aha, czyli należy tylko sluchac zwolenników swoich poglądów, nie dyskutować z nikim o odmiennym zdaniu, po prostu trzymac sie swoich i tym samym zabijac dyskusje, tak?

Opublikowano

Dlatego nikt nie szanuje Ciebie, nie mówimy o tym co jest, tylko szanujemy tych co dali nam to co teraz dostajemy, mogło być gorzej ;)

­

­

­

ale powiedz mi co wynika z tego szacunku? Co ci to daje?  Moim zdaniem jest on egoistyczny. 

Opublikowano

ale powiedz mi co wynika z tego szacunku? Co ci to daje?  Moim zdaniem jest on egoistyczny. 

Masz takie podejście, czyli nie doceniasz to co masz, wiec nadejdzie czas że kiedyś zapłaczesz. Tutaj nie nawiązuje o Polskę, lecz ogół. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Masz takie podejście, czyli nie doceniasz to co masz, wiec nadejdzie czas że kiedyś zapłaczesz. Tutaj nie nawiązuje o Polskę, lecz ogół. 

­

Kiedy niby zapłacze i dlaczego? I to nie tak, ze nie doceniam tego co mam, nie mam po prostu wobec tego emocjonalnej perspektywy, a raczej neutralną, akceptuje rzeczywistosc jaką jest, bez zadnych emocji.

Chociaz w sumie rozumiem was, gdyby nie bylo ludzi takich jak wy byc moze byloby gorzej. Jednak nie łączą nas te same emocje, czy uczucia. Nie wiem czemu, ale ja mam wszystko w dupie. Choć nadal uwazam, ze patriotyzm w internecie to glupota a nie patriotyzm.

Opublikowano

­

Kiedy niby zapłacze i dlaczego? I to nie tak, ze nie doceniam tego co mam, nie mam po prostu wobec tego emocjonalnej perspektywy, a raczej neutralną, akceptuje rzeczywistosc jaką jest, bez zadnych emocji.

Chociaz w sumie rozumiem was, gdyby nie bylo ludzi takich jak wy byc moze byloby gorzej. Jednak nie łączą nas te same emocje, czy uczucia. Nie wiem czemu, ale ja mam wszystko w dupie. Choć nadal uwazam, ze patriotyzm w internecie to glupota a nie patriotyzm.

Ja nie udaje tutaj patriote, tylko chce przypomnieć też młodym że są też ważne rzeczy i ważne Święta, co nie? A nie tylko gra i mpc

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­

Ja nie udaje tutaj patriote, tylko chce przypomnieć też młodym że są też ważne rzeczy i ważne Święta, co nie? A nie tylko gra i mpc

niech oni sami ustalą co jest dla nich ważne

Opublikowano

co mnie k***a jakies cebule obchodza z tamtych lat gdyby nie walczyły to bym pewnie byl pod opieka porzadnie zarzadzonego panstwa 

Albo byś czyścił kanały, bo nie miałbyś za co jeść, cebulo :)

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

2k15, ktoś jeszcze jara się powstaniem?

https://www.youtube.com/watch?v=bokGAxmL4ik

elo

Co to za p********y żyd?

Możesz Polski nie lubić, możesz chcieć się wyprowadzić (mam nadzieję, że to zrobisz), ale uszanuj to, że ktoś 71 lat temu DOBROWOLNIE poszedł walczyć o wolną Polskę, o lepsze jutro i zatrzymaj się na tą pierdoloną minute tego pierdolonego 1 sierpnia i oddaj tym ludziom hołd. Znasz historię Polski..., w dupie byłeś i gówno widziałeś i gówno przeżyłeś. Także zamiast komentować w debilny sposób takie rzeczy zajmij się szukaniem książek do szkoły. 

Opublikowano

Co to za p********y żyd?

Możesz Polski nie lubić, możesz chcieć się wyprowadzić (mam nadzieję, że to zrobisz), ale uszanuj to, że ktoś 71 lat temu DOBROWOLNIE poszedł walczyć o wolną Polskę, o lepsze jutro i zatrzymaj się na tą pierdoloną minute tego pierdolonego 1 sierpnia i oddaj tym ludziom hołd. Znasz historię Polski..., w dupie byłeś i gówno widziałeś i gówno przeżyłeś. Także zamiast komentować w debilny sposób takie rzeczy zajmij się szukaniem książek do szkoły. 

widzę mój b8 działa idealnie, rasisto

walczyć za lepsze jutro, jednocześnie dzięki temu zobacz ile ludzi zginęło i jak bardzo stolica została zniszczona? więc overall worth? xD

no tak polska kraj walczący bijmy się jak zwykle o honor i nic więcej, po co czekać na sowietów którzy musieli by przejść przez warszawę i byli niedaleko, hurr durr lepiej się powybijać i rozwalić miasto i dac pretekst armii czerwonej do przerwania ofensywy xD

polska mądry naród

nie bez powodu z małej

­

Opublikowano

widzę mój b8 działa idealnie, rasisto

walczyć za lepsze jutro, jednocześnie dzięki temu zobacz ile ludzi zginęło i jak bardzo stolica została zniszczona? więc overall worth? xD

no tak polska kraj walczący bijmy się jak zwykle o honor i nic więcej, po co czekać na sowietów którzy musieli by przejść przez warszawę i byli niedaleko, hurr durr lepiej się powybijać i rozwalić miasto i dac pretekst armii czerwonej do przerwania ofensywy xD

polska mądry naród

nie bez powodu z małej

Dobrowolnie szli walczyć, dzieciaku. Niemcy prędzej czy później by wyrżnęli całą Warszawę bo Hitler o tym mówił dużo wcześniej, tak samo jak o tym, że nienawidzi komunistów i, że napadnie na ZSRR. Tak, wujaszek Stalin szedł nam z odsieczą i zabrakło mu dosłownie 5 minut, muahahahahahahahaha. Co za głupoty.

Tak samo Jaruzelski uchronił całą Polskę przed sowietami, bo podobno mieli wejść do Polski jak na Czechosłowacje, chociaż już to mi się wydaję bardziej wiarygodne.

Opublikowano

wlasnie, dobrowolnie, co wywalczyli? NIC XDD

no i by wyrzneli, co z tego? tak zniszczyli piekne miasto jak na tamte czasy i w dodatku sami sie wyrzneli

tak, wujaszek stalin byl 5 minut od wawy, no ale polska kraj walczacy lepiej zginac i wiekszosc miasta w gruzy przeobrazic niz harowac na syberii i zyc

piekne wartosci, piekne, jak dobrze ze ja mam inne

dobra spadam, idz pielęgnuj historie czy cos, postaw znicza czy cus i nie zawracaj mi dupy bo szkoda mego czasu na takiego polaka z krwi i kosci

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...