Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo ja z pytaniem do was :P Czy sa jakies dzialajace servery do gta:san andreas multiplayer? Moze znacie jakiegos polskiego ale nie musi byc polski koniecznie ogolnie zeby sobie troche pograc xD

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

czlowieku twoj temat mnie rozjebal xD

sciagnij MP ver. 0.1b - i zainstaluj... potem uruchom to ustaw nick i wejdz w zakaldke internet... i szukaj polskiej nazwy -,-

www.gtasite.pl strona o gta.... i wez poczytaj troche NEO

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
czlowieku twoj temat mnie rozjebal xD

sciagnij MP ver. 0.1b - i zainstaluj... potem uruchom to ustaw nick i wejdz w zakaldke internet... i szukaj polskiej nazwy -,-

www.gtasite.pl strona o gta.... i wez poczytaj troche NEO

pierwsza najwazniejsza sprawa nie nazywaj mnie neo jezeli nie wiesz jaki internet posiadam -.- mam radiowke wiec sobie mozesz....

a po 2 dopiero zaczynam wiec wiesz mala pomoc nie zaszkodzi ...

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@UP Widac ze niewiesz co to dziecko neo ^^.

Dziecko Neo Jest to dziecko, które dostało w prezencie od rodziców łącze internetowe w promocji (lub bez) i atakuje fora oraz grupy dyskusyjne nie mając najmniejszego pojęcia o podstawowych zasadach czy netykiecie. Podobnie jak Neo w filmie Matrix, one również mają swój wirualny świat, często zastepujący im prawdziwy. Kilka lat temu Internet był słabo dostępny, a modemy były kosztownym przywilejem, stąd z Internetu korzystali Ci, którzy go bardziej potrzebowali (ciężko wyobrazić sobie dyskusję na forum licząc się z każdym impulsem). Ekspansja wielu tanich łącz w kraju uczyniła go łatwiej dostępnym, stąd też rodzice fundowali je swoim pociechom "do nauki", a dzieci niemające pojęcia o Internecie zalały go falą bezsensu i dużą dozą bezmyślności. Dzieckiem neo moze byc każdy. Może to być również użytkownik łącza z kablowki,łącza radiowego , DSL, popularnej 'osiedlówki' lub jeszcze innego. Jeśli nie pozostajesz w zgodzie z netykietą, to niezależnie co używasz - będziesz trollem.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.