Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fpsów

bole12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

tak wiem temat fpsow tu sie przewala codziennie, aczkolwiek mozliwe ze mam inny problem. Tak więc, przed wyjazdem do Anglii  minimalnie fpsow mialem 60, obecnie w Anglii po miesiecznej przerwie w graniu, instalowaly mi sie jakies akutalizacje, niby normalka, ale fpsy spadaja mi nawet do 25. Dziwne jest to ze czasami w tym samym miejsu na mapie zlapie i 80-90 ale przewaznie sa ta wartosci ponizej 50, nie mam pojecia czy to jest problem z tymi akutalizacjami. Zauwazylem jeszcze jedna rzecz, gry wchodzilem sprawdzic na botach ile mam fpsow, to sv i war swieca sie na czerwono na poczatku, po jakims czasie na zolto i normalnie na bialo, jesli zaczynam runde od poczatku znowu jest ten problem, i przy tym czerwonym kolorze sa to chyba mniejsze wartosci, wiem ze to dotyczy serwera ale mnie to dziwi, ping mma niby normalny nie przekracza 20. Przy wejsciu na serwer np demolka SV i WAR maja normalne wartosci. Mam zainstaowane najnowesze sterowniki, ustawienia raczej tez dobre, wsyzstko praktycznie low. Chcialbym uzyskac jakas porade w czym moze lezec problem.chodzi mi glownie o to ze czasami mam normalne fpsy i po 80-110, ale w wiekszosci spadaja mi do 20-30 w tym samym miejscu na mapie. nie mam za dobrego sprzetu, to jest nawet laptop, ale przed wyjazdem moglem normalnie smigac, bez zadnych scin, a teraz nawet jak wlaczam ESC to menu mi zacina. Jeszcze zobaczylem temperature w programie speedfan i przy wlaczonej grze oba rdzenie sa po jakies 55 stopni to duzo?

Dane sprzetu :

karta - GeForce GT 720M

procesor- i3 1,8 gH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...