Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime z waszego dzieciństwa

FallenDreamZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak już napisałem w nazwie wymięcie anime które oglądaliście jak byliście młodsi  np. Pokemon Bakuman Yu Gi Oh! shaman king etc.

Moim ulubionym anime bylo Yu Gi Oh! za czasu i tez Digimon ;) a waszym?

Opublikowano
Shaman King, Naruto, Bakugan.

I jeszcze taka bajka o chłopczyku, co się za pomocą kart z innymi lał, ale nie pamiętam tytułu.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

@Ardina

Ty masz największe prawo do zamykania tematów..., ale masz racje, bo były już takie tematy.

Co do tematu

Bakugany i Shaman King

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Ardina

Ty masz największe prawo do zamykania tematów..., ale masz racje, bo były już takie tematy.

Co do tematu

Bakugany i Shaman King

Kto dał ci możliwośc odpowiadania na zamknięte tematy? Lol, magia k***a, jakiś oszukany ten mój global :P

unwarn

Shaman king, naruto

Opublikowano

Naruto, Dragon Ball i jeszcze kilka, pamięć zawodzi.

Opublikowano

Kto dał ci możliwośc odpowiadania na zamknięte tematy? Lol, magia k***a, jakiś oszukany ten mój global :P

unwarn

Shaman king, naruto

Wypierdalaj gościu, jesteś tak natrętny, że sie tego opisać nie da. Ile Ty już osób wkurwiłeś. Czemu takie dyskmózgi na forum konta zakładają..

Opublikowano

Wypierdalaj gościu, jesteś tak natrętny, że sie tego opisać nie da. Ile Ty już osób wkurwiłeś. Czemu takie dyskmózgi na forum konta zakładają..

Mnie to cieszy, że bylem w stanie moją skromną osobą wplynac na czyjes zycie i wywolac u niego emocje takie jak wkurwienie :P 

Opublikowano

Co prawda był już taki temat kiedyś, ale chętnie się wypowiem ;)

Z tego okresu kiedy jeszcze nie wiedziałem co to "anime" - Pokemony ( uwielbiałem je :D ) Pszczółka Maja, Dragon Ball na RTL 7

Spirited Away: W krainie BogówBeyblade latające dyski, Yu-Gi-Oh - sam nie wiem czy już wtedy wiedziałem co to anime czy jeszcze nie. Chyba aż tak bardzo jeszcze się tym nie interesowałem

Shaman King, Naruto ( Naruto do chwili obecnej ) - jak już wiedziałem co to anime. Zacząłem się tym interesować 

Opublikowano

Co prawda był już taki temat kiedyś, ale chętnie się wypowiem ;)

Z tego okresu kiedy jeszcze nie wiedziałem co to "anime" - Pokemony ( uwielbiałem je :D ) Pszczółka Maja, Dragon Ball na RTL 7

Spirited Away: W krainie Bogów, Beyblade latające dyski, Yu-Gi-Oh - sam nie wiem czy już wtedy wiedziałem co to anime czy jeszcze nie. Chyba aż tak bardzo jeszcze się tym nie interesowałem

Shaman King, Naruto ( Naruto do chwili obecnej ) - jak już wiedziałem co to anime. Zacząłem się tym interesować

Co do spirited away, obejrzyj teorię nr 37 fuzionka :P

@topic

Pszczółka Maja xD

Naruto

Yu gi oh

Duel Masters(?)

Pokemony

Król Szamanów

Bakugan

Beyblades

Opublikowano

Król Szamanów, Dragon Ball, Sailor Moon, Saint Seiya, Dr Slump. Potem zaczęłam oglądać na Zip Zap (o 21, chyba Hyper nazywało się to), następnie na komputerze, Elfen Lied, Naruto, itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...