Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy takie kupno jest bezpieczne?

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinno byc napisane na stronie gdzie kupujesz procesor, na morelach pamietam bylo.

Właśnie, było. Teraz na morelach tego nie widzę, więc już sam nie wiem czy to obowiązuje. Pogoniłem kolegę do szukania po pudełku kodu, szukania maila. Kupił 4690k 3 tygodnie temu, o sklep również dopytam, żeby było wiadomo na czym stoimy.

6cluij.gif

Opublikowano

Właśnie, było. Teraz na morelach tego nie widzę, więc już sam nie wiem czy to obowiązuje. Pogoniłem kolegę do szukania po pudełku kodu, szukania maila. Kupił 4690k 3 tygodnie temu, o sklep również dopytam, żeby było wiadomo na czym stoimy.

Na esc.pl nie było nigdy, na morelach było na pewno. W sprawie kodów ja przynajmniej musiałem pisać do sklepu w którym kupowałem, nie było ich w pudełku.

Opublikowano

Kumpel kupował na x-komie. Dostał kody rabatowe do sklepu, ale o intel packu czy coś nic.. Maila sprawdził też nic. Pisać jakoś do nich maila, po 3 tygodniach od zakupu?

6cluij.gif

Opublikowano

Kumpel kupował na x-komie. Dostał kody rabatowe do sklepu, ale o intel packu czy coś nic.. Maila sprawdził też nic. Pisać jakoś do nich maila, po 3 tygodniach od zakupu?

Ta, będzie musiał podać nr faktury.

Opublikowano

Moreli nie przebije nic 1 procesor a ponad 40 kodów :) połowa wartości procesora się zwróciła

Co ze jak?? Bonusowe czy zaproszeniowe?? Jakis link??

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Moreli nie przebije nic 1 procesor a ponad 40 kodów :) połowa wartości procesora się zwróciła

What? Niby skąd?

Opublikowano

Był odpowiedzialny pracownik, kupiłem procesor (i7 5960X) i po tygodniu dostałem od morele emaila abym wysłał wiadomość INTEL EXTREME PACK na podany przez nich adres email. Omyłkowo wysłałem z innego emaila więc zaraz poprawiłem i wysłałem z tego co trzeba dostałem 2 kody (w ani jednym emailu nie podałem numeru zamówienia) następnie zrobiłem email i sprawdziłem czy wyślą, wysłali więc zakładałem maile i wysyłałem i tak kilkadziesiąt razy. Potem miałem nieprzyjemności ale kody rozsyłał człowiek który z lenistwa lub dobrego serca dawał je wszystkim. Więc haka na mnie nie mieli, obłowiłem się i przestałem bo zmienili pracownika. Kody sprzedawałem po 70 zł więc szły jak świeże bułeczki. 

Opublikowano

Był odpowiedzialny pracownik, kupiłem procesor (i7 5960X) i po tygodniu dostałem od morele emaila abym wysłał wiadomość INTEL EXTREME PACK na podany przez nich adres email. Omyłkowo wysłałem z innego emaila więc zaraz poprawiłem i wysłałem z tego co trzeba dostałem 2 kody (w ani jednym emailu nie podałem numeru zamówienia) następnie zrobiłem email i sprawdziłem czy wyślą, wysłali więc zakładałem maile i wysyłałem i tak kilkadziesiąt razy. Potem miałem nieprzyjemności ale kody rozsyłał człowiek który z lenistwa lub dobrego serca dawał je wszystkim. Więc haka na mnie nie mieli, obłowiłem się i przestałem bo zmienili pracownika. Kody sprzedawałem po 70 zł więc szły jak świeże bułeczki. 

Jaki Janusz! Brawo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...