Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprzedawać itemy?

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dote nie grałem około rok czasu a dzisiaj mi poleciał item.Sprzedać nie mogę (Nie zbywalne, Nie wymienialne) A na rynku widzę że jest w obiegu ten item.Więc pytanie brzmi co zrobić żeby to wystawić na sprzedaż? (rynek mam odblokowany)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Itemki, które dropią z meczu są niezbywalne. To, że ten sam item jest na rynku steam to może oznaczać, że został zdobyty z innego źródła niż drop z gry.

Opublikowano

Itemki, które dropią z meczu są niezbywalne. To, że ten sam item jest na rynku steam to może oznaczać, że został zdobyty z innego źródła niż drop z gry.

Czyli krótko mówiąc itemy wydropione przed aktualizacja xyz Są wymienialne/zbywalne a nowe dropią w nowym systemie?

@Burned123

Tyle Wygrać.

Opublikowano

No dokładnie tak, sam miałem wiele starych itemków i ostatnio je wysprzedałem, ponad 500 itemków sprzedanych za 0,04-,0,10 i może niektóre za powyżej 0,50 euro xD

Opublikowano

No dokładnie tak, sam miałem wiele starych itemków i ostatnio je wysprzedałem, ponad 500 itemków sprzedanych za 0,04-,0,10 i może niektóre za powyżej 0,50 euro xD

@Burned123 Też pamiętam jak kiedyś grałem przed tymi całymi eventami frost itp.  jak itemy były 2.5-6 razy droższe (jak nie lepiej np mounty były po 3,4,5,8,12 € a teraz do 1€ się kupi :D)Jak sprzedałem wszystko to miałem z 30-40€ na steam :D A co do tematu dzięki za odpowiedź i temat możesz zamknąć.

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...