Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszulka patriotyczna

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytlumacz mi, czemu chcesz kupowac barwy patriotyczne jesli sie boisz w nich wyjsc na ulice?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wytlumacz mi, czemu chcesz kupowac barwy patriotyczne jesli sie boisz w nich wyjsc na ulice?

a moze policja czy ktoś ze służb sie doczepi?

Opublikowano

Zartujesz sobie chyba.

Moj nauczyciek WOKu dawal dodatkowe punkty jak ktos mial jakies barwy patriotyczne ;p.

Policja nic Ci nie zrobi za patriotyzm.

// tak btw.

596f53287fbc5_post-989785-14384228721458_thumb.jpg

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

ty jesteś upośledzony? policja z definicji działa w służbie państwa, więc jak mogłaby się przyczepić do patriotycznej koszulki, wtf? prędzej powinni być z tego zadowoleni

Opublikowano

Przecież jedyni, którzy chcą kogoś bić to właśnie "patrioci" ;) Bez obaw.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Nikt nic ci nic nie zrobi ;)

Chociaż mi chcieli wlepić mandat kiedy miałem białoczerwoną opaskę  na ramieniu rok temu 1 sierpnia kiedy szedłem miastem, za jak oni to twierdzili "Szerzenie faszyzmu i nienawiści i obrażanie uczuć religijnych ateistów (miałem też naszyjnik z krzyżem na szyi)." Choć bardziej miałem pecha, gdyż owy policjant był ateistą i antypatriotą (nie kosmopolitą, antypatriotą) widocznie.

Ale raczej nikt Ci nic za to nie zrobi, a na ulicy wśród zwykłych obywateli będziesz miał szacunek ;)

@HANS Kloss PL a kto ich prowokuje? Oczywiście że policja. Policja która z zimną krwią może spacyfikować nacjonalistów.

r9wfFzB.png

Opublikowano

Nikt nic ci nic nie zrobi ;)

Chociaż mi chcieli wlepić mandat kiedy miałem białoczerwoną opaskę  na ramieniu rok temu 1 sierpnia kiedy szedłem miastem, za jak oni to twierdzili "Szerzenie faszyzmu i nienawiści i obrażanie uczuć religijnych ateistów (miałem też naszyjnik z krzyżem na szyi)." Choć bardziej miałem pecha, gdyż owy policjant był ateistą i antypatriotą (nie kosmopolitą, antypatriotą) widocznie.

Ale raczej nikt Ci nic za to nie zrobi, a na ulicy wśród zwykłych obywateli będziesz miał szacunek ;)

@HANS Kloss PL a kto ich prowokuje? Oczywiście że policja. Policja która z zimną krwią może spacyfikować nacjonalistów.

Miałem na myśli raczej sytuację jakby ktoś wyszedł na ulicę w tęczowej koszulce na przykład ;)

A co deo tego policjanta - to raczej idiota nie ateista, jakie ateista może mieć uczucia religijne? I co ma faszyzm do opaski? No ale jak się nie ma w głowie to się lata w trykocie po ulicy i pilnuje dzieciaków.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Miałem na myśli raczej sytuację jakby ktoś wyszedł na ulicę w tęczowej koszulce na przykład ;)

A co deo tego policjanta - to raczej idiota nie ateista, jakie ateista może mieć uczucia religijne? I co ma faszyzm do opaski? No ale jak się nie ma w głowie to się lata w trykocie po ulicy i pilnuje dzieciaków.

W sumie masz racje ;) Idiota nie ateista ;) Do tego pierwszego też masz racje, za tęczową koszulke można dostać po twarzy...

r9wfFzB.png

Opublikowano

W sumie masz racje ;) Idiota nie ateista ;) Do tego pierwszego też masz racje, za tęczową koszulke można dostać po twarzy...

Wolałbym nie mieć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zamawiałam ostatnio chłopu taką ofensywa.eu/koszule-tshirty-wojskowe/tshirty/koszulka%20patriotyczna-316%20cichociemnych%20bohaterow. Jest całkiem ładna i wykonana z porządnego materiału. :)

Opublikowano

Zartujesz sobie chyba. Moj nauczyciek WOKu dawal dodatkowe punkty jak ktos mial jakies barwy patriotyczne ;p. Policja nic Ci nie zrobi za patriotyzm. // tak btw. attachicon.gif1438422865106.jpg

Gdzie taką smycz można kupić? :D

oftop, na legalu będziesz mógł wyjść.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Gdzie taką smycz można kupić? :D

PolscyPatrioci

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chłopie, żeby w kraju nie można się było z barwami narodowymi obnosić czy z bohaterami narodowymi? Noś śmiało, policja ani inne służby się nie czepią, chyba że to będą jakieś stare postkomuchy, ci mogą się na ciebie krzywo patrzeć. Sam też może w przyszłości kupię sobie taką koszulkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koszulka jak najbardziej w porządku! Kupuj i nie zwracaj uwagi, chyba, że na pozytywne komentarze od przechodniów ;) 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Nie ma się czego bać, a nawet jak ktoś cię za to zbluzga to wiedz, że to nie jest osoba warta uwagi.
Koszulki patriotyczne mają przekaz i wygląd, a to się ceni, szczególnie teraz kiedy ludzie boją się swojej tożsamości :)

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...