Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 5.15 - opis

Kamoli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obawiam sie, że teemo będzie dosyć mocny, Generalnie wszystko w miarę mi się podoba, jedynie co jakoś ten skin do fizza do mnie nie przemawia :p­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Fajny art tego fizza ale w grze to już tak średnio bym powiedział, rework teemo wyszedł im na duży +, ciekawe rzeczy będzie można robić z jego grzybkami :D art fiory baardzo słaby a i ta ikonka z poro bardzo fajna, ciekawe za co będzie można ją dostać

Opublikowano

Teemo będzie ciekawy :) mam nadzieję, że nerf nie poleci.

Ten splash do fiory wygląda jeszcze gorzej niż tamten stary, na tym wygląda jakby miała 20 lat więcej niż tamta :D

Opublikowano

Noo Teemo jest interesujący, wątpię, żeby zaczęto go wyciągać jako bardziej poważny pick na topa czy coś, ale na pewno będzie mocniejszy.

Wg mnie Nidalee nie zasługuje na nerfa.

Czekam na rework Fiory

Opublikowano

Szkoda, że to nie oficjalne zmiany, bo zawsze to co podają takie strony jest mniej wiarygodne niż po prostu sam patch ze strony lola.

Mnie najbardziej podobają się zmiany u Teemo i skin do Fizza :)

Opublikowano

Szkoda, że to nie oficjalne zmiany, bo zawsze to co podają takie strony jest mniej wiarygodne niż po prostu sam patch ze strony lola.

Powiem ci że to się zazwyczaj pokrywa w dużym stopniu, za to z tego co czytałem to w kolejnych patchach będzie bardzo dużo zmian

Opublikowano

Najbardziej to się boję tego co zrobili z Teemo... To gówno będzie wkurzać jeszcze bardziej. Jak mu tak zmodyfikowali ulta, to powinni mu zrobić skin z serii "Special Force", a przy rzuceniu grzyba na polskiej wersji językowej dodać mu okrzyk "Granat, gleba!".  xD 

#OpISIS

Opublikowano

XDD

Od nastepnego patcha Muczo bedzie musial sie przyszykowac na Timo Katatuki w SoloQ.

Smieszny patch, troche dziwne zmiany, Chroma ladne. Herold zeke kolejny buff :3 Kalista + Thresh ftw

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Skin do Fizza jest genialny, instabuy. Nowy interfejs do rankedowych rozgrywek? O nie... Jest ładny, ale takie trochę to pycie. Chroma dla Cassio wygląda słabo, do Vayne tak średnio. Hmm, do Nami Sunbeam i Twilight (MLP .__.) w miarę prezentują się dobrze. Bardzo fajna opcja z wardami, ikonka taka sobie, czekam na Teemo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...