Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Menu L# problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­L# cracked czy normalny?

Dogepatch / loader z Joduski :) czyli cracked xD

Normalnie działa spacja/x/v ale pod shiftem menu się nie pokazuje ale postać za kursorem chodzi.

Ps. żaden skrypt mi nie pokazuje menu :/

Opublikowano

Okej w takim razie spróbuj tak:

Pobierasz L# od joduski,odpalasz,wybierasz skrpyty,wchodzisz na customa jeżeli menu będzie to wyłączasz customa,L# i używasz Doge

Nadal nie działa :/ na jodusce pisali ze to bug free userów ale ile w tym prawdy to nie wiem, nawet vip'y mają ten sam problem, usuwanie folderu nie pomaga, crack nie działa zwykły sharp nie działa, reinstal nie pomaga, twój sposób też zawiódł

Opublikowano

Menu not showing? install directX ---- Injection is taking longer than usual, just wait 20-30 seconds and the game will unfreeze itself!

#Czyli trzeba czekać na update, od joduski bo dużo osobą nie działa na forum u nich nikt z administracji nie wypowiadał się na ten temat także trzeba czekać :P

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

nie wiem czy chodzi o ten problem który kiedyś sam miałem, ale może ci to pomoże.

Kiedyś zawsze na start nie ładowały mi się skrypty z czym się wiązało to, że nie odpalało mi się menu. Refreshowałem wtedy leaguesharpa przyciskiem F5 w grze i po tym już wszystko śmigało. Pamiętaj, że nie jestem pewny czy chodzi o ten sam problem. Jeżeli coś pomieszałem to sory.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...