Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak oceniacie ten nowy tryb? Zagrałem kilka gier na nim, ale muszę przyznać że jakoś mnie nie zaskoczył, z tego co wiem były lepsze tryby, a ten wydaje się być najnudniejszy. Na początku myślałem, że miniony będzie można rekrutować jako nowe, a nie zamieniać za istniejące :/

Opublikowano

Nie podoba mi się ten tryb. Generalnie mogli sobie odpuścić robienie nowych itemów. Żeby ogarnąć wszystkie ulepszenia za krakeny i działanie pasywów z nowych przedmiotów potrzeba dużo czasu.

giphy.gif

Opublikowano

Słabe bardzo, zwykły normal z dodatkiem kilku itemów. Nowy tryb powinien być odskocznią od nudnego summoner's rift, a niestety ten nie jest :(

Opublikowano

Tryb mnie osobiście nudzi, zwykły normal tylko trzeba dodatkowo ogarnąć te wszystkie itemki :/

Opublikowano

Rito się nie postarało. Mogliby zrobić coś o wiele ciekawszego co dodałoby powiew świeżości. Dla mnie tryb - porażka, strata czasu. :/

Opublikowano

Nowy tryb wprowadza nową smieszną metę, item pod AD do kite'owania jest troszke slaby, bo mozesz sie flashac tylko za siebie a nie na boki. Item pod stackowanie nie fajnie dziala z niczym, chociaz na pantheona calkiem mocny. Takie postacie jak Yi / Vayne / Shyv są po prostu OP.

Glupio zrobiony tych system brawlerow, Rito sie jednak nie postaralo. 

Lecz nie tracmy nadziei, moze kiedys URF powroci na zawsze ._.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Średni tryb, nowe itemy, przynajmniej pod AP to zwykłe morello z dodatkowym pasywem, lub też grail.

Jakby nie ikonki to bym go nie grał xD

Opublikowano

Imo ten tryb to nic ciekawego. Jakieś śmieszne itemki i ci najemnicy.. pls. Zapowiadało się ciekawiej, nie postarali się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...