Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój banner na YT specjalnie dla was ! :) (PSD)

Silence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , tak bawiłem się w photoshopie i myślę sobie aa zrobie dla was banner na YT , i stworzyłem taki skromny bannerek o tematyce metina ;) Pod zdjęciem link do pobrania PSD , jeżeli chociaż troche ci się podoba zostaw like :)

Link do pobrania banneru :)

SKAN ! :)

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Banner przejrzysty i prosty, jedynie do czego mogę się przyczepić to król demonów po lewej stronie jakoś mi nie pasuje. Udostępniasz PSD więc nie ma problemów z edycją. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

­Polecam zapoznać się z efektem "wtapiania". Efekt bardzo średni, mówiąc nawet przeciętny, każdy bez jakiegokolwiek pojęcia o grafice zrobiłby taki. Zero efektów, zero ciekawych szczegółów, zero ornamentów. Zostaje tylko tekst ze stylem i background.

Opublikowano

­Polecam zapoznać się z efektem "wtapiania". Efekt bardzo średni, mówiąc nawet przeciętny, każdy bez jakiegokolwiek pojęcia o grafice zrobiłby taki. Zero efektów, zero ciekawych szczegółów, zero ornamentów. Zostaje tylko tekst ze stylem i background.

Wrzuć coś swojego to pogadamy.

#Topic, tło fajne, bardzo mi się podoba, jakbym miał yt to z pewnością bym użył ;)

Opublikowano

Wrzuć coś swojego i pokaż że jesteś lepszy mam przygotowanych pare MOCNYCH bannerów i chętnie ci je pokaże tylko boje się że zejdziesz na zawał :)

Wrzuć coś swojego to pogadamy.

#Topic, tło fajne, bardzo mi się podoba, jakbym miał yt to z pewnością bym użył ;)

Dzięki za miłe słowa :) Ps.Nie warto pisać z takimi osobami bo one nie wrzucą i nie dadzą nic za darmo ;) takie osoby patrzą tylko na siebie :)

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

­

Wrzuć coś swojego i pokaż że jesteś lepszy mam przygotowanych pare MOCNYCH bannerów i chętnie ci je pokaże tylko boje się że zejdziesz na zawał :)

Dzięki za miłe słowa :) Ps.Nie warto pisać z takimi osobami bo one nie wrzucą i nie dadzą nic za darmo ;) takie osoby patrzą tylko na siebie :)

Fakt, nie wrzucam byle czego i nie zobaczycie żadnej pracy ode mnie za darmo. Rezultat będzie widoczny na Moim privku. See You there .

Opublikowano

­

Fakt, nie wrzucam byle czego i nie zobaczycie żadnej pracy ode mnie za darmo. Rezultat będzie widoczny na Moim privku. See You there .

Tam na samej górze po prawej masz taki duży czerwony przycisk, wciśnij go.

Wykurwiaj z tego tematu skoro nie umiesz docenić czyjejś pracy.

Opublikowano

Całkiem całkiem, ale w czym tu sens skoro użyje tego kilka osób? ^^

Dlatego możecie ten banner dowolnie edytować .. dodać postacie , efekty itd ja wam przygotowałem gotowy przykład banneru :)

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAceGraphic proszę skan do pliku - czas do 15.

Dodany ! :)

Świetne wykonanie i bardzo dobra praca ;). Bardzo mi się podoba i serdecznie dziękuję za udostępnienie! Pozdrawiam i czekam na więcej.

Dzięki za miłe słowa :) Dzisiaj pojawi się kolejny banner ;)

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Dodany ! :)

Dzięki za miłe słowa :) Dzisiaj pojawi się kolejny banner ;)

@1361622928-U485574.pngAceGraphic mam takie pytanie, czy twój nick MUSI być na tym bannerze czy mogę go skasować? Obecnie mam na YT z twoim nickiem, ale kolega chciał się dowiedzieć. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAceGraphic mam takie pytanie, czy twój nick MUSI być na tym bannerze czy mogę go skasować? Obecnie mam na YT z twoim nickiem, ale kolega chciał się dowiedzieć. Z góry dzięki za odpowiedź.

Jasne że możesz usunąć ;) bannery które tutaj daje są w 100% dla was :)

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Jasne że możesz usunąć ;) bannery które tutaj daje są w 100% dla was :)

Okej dziękuję za informację ;). Wolę zapytać niż chamsko usunąć ;p. No to czekam na następny ;). Powodzenia!

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...