Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Senthia.eu

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi na senthi grało się chyba najlepiej fajny easy można było się pobawić ;) 

zobaczymy jak tutaj technik się postarał i czy odbugował "coś" 

Zbalansował klasy itd... 

Ja osobiście serwer POLECAM i życzę 1k na starcie !

Crime zluzuj troszynkę :D dopiero zapowiedz dodali xD

ciekawe jak ci w 4dni czy tam 5 zrobi balans wszystkich klas :D

5206314859733321403620.gif

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAPRASZAM na forum serwera www.senthia.eu/forum      oraz na TS      ts-world.eu    --- kanały czekają !

Zapowiedź BlassYea !                                                                                                                                                                 Zapowiedź Bubexx !

https://www.youtube.com/watch?v=xc_iOKn2Es0

https://www.youtube.com/watch?v=11RLzBghp5c&feature=youtu.be

Zakręcony trochę o serwerze !                                                                                                                                                   Historia Serwera  !

https://www.youtube.com/watch?v=lL3gRt8mS6U&feature=youtu.be

Zapowiedź xMateox !                                                                                                                                                               

Opublikowano

Skoro to ma być reaktywacja Senthii to czy kostiumy będą bonowane tak samo jak na Senthii? I czy odbugowaliście ww bo można kilka smoków respić ;]

PS. Poprawiono exp w grocie v3/v4? Albo bugi expa, których 6 było?

@AW

Serwer jak narazie polecam, jednak reszte opinii wystawie po starcie. Ładna prezka i jeśli to ma być reaktywacja rozgrywka powinna być przyjemna.

Opublikowano

Senthia była reaktywowana już wiele razy. Te same czasy nie wrócą. Teraz ludzie potrzebują nowości nowości i jeszcze raz nowości. Nawet się nie wysiliłeś z edycją tych plików. Tak ciężko? Rozumiem, że zostały udostępnione, aczkolwiek to nie znaczy, żeby odpalić dosłownie gotowca na nich. NIE POLECAM. Serwer nie ma prawa bytu.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Dupy nie urywa. Tyle osób próbowało reaktywować i nikomu się to nie udalo. Bugi poprawiliście?

Opublikowano

Jedyne co zauważyłem że ostro z reklama lecicie :D to może z 800 osób będzie na start :) zobaczymy czy zatrzymacie tych ludzi :) 

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Jedyne co zauważyłem że ostro z reklama lecicie :D to może z 800 osób będzie na start :) zobaczymy czy zatrzymacie tych ludzi :) 

Hehe, no a jak ! :)

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

./

.

19542641_1282216381321.jpg  + mikrofalowka.jpg + 19542641_1282216381321.jpg +

mikrofalowka.jpg + 19542641_1282216381321.jpg + 

mikrofalowka.jpg =  EUaR2m.png

aw: skąd dropne kotlet odgrzany czwarty raz?

W restauracjji Gessler 

Opublikowano

Senthia reaktywacja nr 3 !

Scenariusz: Otwarcie --> Zarobek na starcie --> Zamknięcie

Reżyserzy: 2 nieudaczników !

Recenzje podam jak serwer padnie spokojnie :)

Komentarze z kotletem są jak najbardziej zabawnę i nie mam nic przeciwko, ale nieudacznikiem jesteś tutaj jedynie ty. 

Opublikowano

Latwo o eq i lv i expa czy nie

o level myślę że łatwo - to moje odczucie gdy grąłem prywatną postacią dla testu. Co do EQ jest troszkę trudniej gdyż jest sporo setów iwszystko trzeba jakoś rozwinąć ale myślę że poprawi to zabawę w grze.

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

./

.

19542641_1282216381321.jpg  + mikrofalowka.jpg + 19542641_1282216381321.jpg +

mikrofalowka.jpg + 19542641_1282216381321.jpg + 

mikrofalowka.jpg =  EUaR2m.png

aw: skąd dropne kotlet odgrzany czwarty raz?

Podobno w m2 na dzikusach leci ale nwm.

Opublikowano

Komentarze z kotletem są jak najbardziej zabawnę i nie mam nic przeciwko, ale nieudacznikiem jesteś tutaj jedynie ty. 

Nie znasz mnie i nie poznasz :)

Oceniam was za nieudaczników po próbujecie wybić się na serwerze który już był.

yTMJ2TF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...