Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widać modeli broni po założeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wina packera. 

Wrzuć dla testu na dysk d bez lzo.

Aż mi Cię szkoda specjalisto od true.

Złe ścieżki masz do *.gr2, albo tekstur :3

Ale z tym zbyt starym granny w kliencie to może być prawda, ja sam jestem 10 lat za murzynami i mam granny 2.4 i wszystko co tu wrzucacie mi nie działa, bo jest w granny 2.6 lub 2.9 :D

To ebnij aktualizacje?

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Aż mi Cię szkoda specjalisto od true.

Złe ścieżki masz do *.gr2, albo tekstur :3

To ebnij aktualizacje?

Złe ścieżki to dostała twoja matka od ojca gdy cię rodziła dlatego wyszło takie coś specjalisto 

Mi cie wcale nie szkoda. 

Jak tam złodziej True? 

Jedyne co potrafisz to pythona na GUI Kamera pojebcu, jesteś takim ścierwem huihihih  :D Jak tam true? Liżesz mu brudne dupsko, a on cię na kasę robi  :D?

ty jedyne co potrafisz to się wysrać, chodź i tu mam wątpliwości czy matka ci nie pomaga.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Złe ścieżki to dostała twoja matka od ojca gdy cię rodziła dlatego wyszło takie coś specjalisto 

Mi cie wcale nie szkoda. 

Jak tam złodziej True? 

Jedyne co potrafisz to pythona na GUI Kamera pojebcu, jesteś takim ścierwem huihihih :D Jak tam true? Liżesz mu brudne dupsko, a on cię na kasę robi :D?

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...