Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widać modeli broni po założeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem z widocznością dodawanych modeli broni.

Wszystko dodaje na 100% poprawnie, ikonkę widać, bonusy działają, po założeniu postać przybiera pozycję jak by trzymała tą broń ale niestety samego modelu nie widać.
Co ciekawe jak dodaje modele od bombwork'a to wszystko działa :) Ale jak dodam jakikolwiek inny model to mam taki właśnie problem.

Prośba o pomoc bo już mi ręce opadają :(

Opublikowano

Dodaj link tu z tymi broniami ;p i sprawdz ścieżkę modelu/textury Granny Viewer ;) bo moze pakujesz w nieodpowiedni folder i nie wczytuje broni.

Opublikowano

@evils666

mozliwe ze id broni jest zaduza ....

pod jakim id masz broń ?

zmień ją na 8000 << 4 cyfry cos w tym stylu zobacz czy masz wolny id

Przetestuj i napisz ...

Pozdrawiam

Opublikowano

Dodaj link tu z tymi broniami ;p i sprawdz ścieżkę modelu/textury Granny Viewer ;) bo moze pakujesz w nieodpowiedni folder i nie wczytuje broni.

http://www.mpcforum.pl/topic/1344231-big-pack-grubo-ponad-300-modeli-broniikonki/

Ścieżki na 100% poprawne.

@evils666

mozliwe ze id broni jest zaduza ....

pod jakim id masz broń ?

zmień ją na 8000 << 4 cyfry cos w tym stylu zobacz czy masz wolny id

Przetestuj i napisz ...

Pozdrawiam

Próbowałem nawet z id 300. 

Najdziwniejsze jest to iż sety od bombworka działają bez problemu.

Opublikowano

nie chodzi mi o jakąkolwiek broń z tego dużego setu.

Coś musisz robić źle, proszę przykładowa broń z paczki (2 ręka jest ona na ss z prawej strony)

073116445_wqrqhhx.jpg

Opublikowano

Coś musisz robić źle, proszę przykładowa broń z paczki (2 ręka jest ona na ss z prawej strony)

073116445_wqrqhhx.jpg

A jakiego masz klienta i jaki game?

Opublikowano

Odświeżam

PS. Nie możliwe bym coś nie tak robił z wpisami bo bronie bombwoka działają a jak tylko podmienię model jakieś broni działającej na inny plik gr2 o takiej samej nazwie to już kicha.

Opublikowano

Odświeżam

PS. Nie możliwe bym coś nie tak robił z wpisami bo bronie bombwoka działają a jak tylko podmienię model jakieś broni działającej na inny plik gr2 o takiej samej nazwie to już kicha.

Game 34k ;p mówię możliwe że gr2 czyta model dds z innej ścieżki niż podajesz. 

Opublikowano

Game 34k ;p mówię możliwe że gr2 czyta model dds z innej ścieżki niż podajesz. 

Ale model to właśnie gr2 a gdyby nie czytał tekstur to powinien być sam biały model.

Opublikowano

masz zbyt stare granny :)

Daj spokój z tym granny imagus idioto xD

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Daj spokój z tym granny imagus idioto xD

Albo jesteś debilem, albo debilem, co z tego że model nie ma animacji, jest przystosowany pewnie pod 2.9 więc daj spokój kretynie bo mogę dać ci screen z mojego serwera.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ale z tym zbyt starym granny w kliencie to może być prawda, ja sam jestem 10 lat za murzynami i mam granny 2.4 i wszystko co tu wrzucacie mi nie działa, bo jest w granny 2.6 lub 2.9 :D

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...