Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję dobrej karty graficznej do 300 zł, mam na oku 

Karta graficzna MSI Radeon R7 250, 2GB DDR3 128 Bit HDMI, DVI - (R7 250 2GD3 OC)

Karta ma być przeznaczona do gier.

Mój sprzęt: 

Procek : Pentium® Dual-Core CPU    E5400 @ 2.70GHZ 2700 MHz, rdzenie: 2

Karta graficzna : Intel® G41 Express Chipset

Ram : 4 gb

Chodzi mi o to żeby mi chodził csgo nawet na najmniejszych, lol na średnich. Bo kupiłem Csa i mi nie działa ;c
Opublikowano

Ta r7 przez ciebie będzie ok, tylko podaj jeszcze jaki posiadasz zasilacz 

Btw: Tylko bierz model 1gb DDR5

Opublikowano

Ta r7 przez ciebie będzie ok, tylko podaj jeszcze jaki posiadasz zasilacz 

Btw: Tylko bierz model 1gb DDR5

A jest to końeczne, od czego zalezy zasilacz ? Nie wiem jaki mam, może sie obejść bez tego ? ;p

Edit : jak sprawdzić jaki sie ma zasilacz  ?

Opublikowano

Zdjąć panel boczny od obudowy, jest to konieczne ponieważ nie wiadomo czy zasilacz uciągnie kart.

Opublikowano

Zdjąć panel boczny od obudowy, jest to konieczne ponieważ nie wiadomo czy zasilacz uciągnie kart.

HP-D3006A0 zasilacz 

EDIT : ma 300 Wat

Opublikowano

Dobra tutaj kilka punktów.

ktoś sypial na fizyce, nie znam zasilacza na 300 volt mam nadzieję że chodziło ci o waty.

Zasilacz do wymiany przy takiej karcie.

reklama.png

Opublikowano

Dobra tutaj kilka punktów.

ktoś sypial na fizyce, nie znam zasilacza na 300 volt mam nadzieję że chodziło ci o waty.

Zasilacz do wymiany przy takiej karcie.

jesteś tego pewien ? może ten zasilacz starczy, moge odłączyć 1 kość ram, (1Gb ram ), po za tym mam słaby procesor, więc chyba nie powinno być źle. Karta graficzna 65 wolt, procek 50 wat, i reszta pierdół, więc powinien wystarczyć ... proszę o szybką odpowiedz :D

Opublikowano

Starczy, może nie starczy. Bardziej wytrzyma może nie wytrzyma. Jak mu napięcia skoczą to możesz się pożegnać z nową grafiką. Lepiej go zmień.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

jesteś tego pewien ? może ten zasilacz starczy, moge odłączyć 1 kość ram, (1Gb ram ), po za tym mam słaby procesor, więc chyba nie powinno być źle. Karta graficzna 65 wolt, procek 50 wat, i reszta pierdół, więc powinien wystarczyć ... proszę o szybką odpowiedz :D

Starczy, może nie starczy. Bardziej wytrzyma może nie wytrzyma. Jak mu napięcia skoczą to możesz się pożegnać z nową grafiką. Lepiej go zmień.

Ta karta graficzna ma makymalny pobór mocy 46 W więc to nie dużo, czy jest taka możliwość że moja płyta główna nie pasowała do tej karty ? :) Moja płyta główna to : COMPAQ   500B microtower

Opublikowano

Tak, tylko, że twój ten zasilacz "300W" nie ma tak naprawdę 300W.

FdlvU5e.png

Jak chcesz to kupuj, tylko potem nie wracaj z płaczem, że coś ci w komputerze się popsuło

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tak, tylko, że twój ten zasilacz "300W" nie ma tak naprawdę 300W.

FdlvU5e.png

Jak chcesz to kupuj, tylko potem nie wracaj z płaczem, że coś ci w komputerze się popsuło

mam jeszcze pytanie o tą płyte główną  COMPAQ   500B microtower czy karta wejdzie ;p

Opublikowano

Czy mógłbyś sprawdzić czy karta wejdzie na moją płytę główną ? Był bym bardzo wdzięczny :) MOJA PŁYTA : COMPAQ   500B microtower

Opublikowano

Jeśli ma wejście PCI-Express x16 to wejdzie. To co podałeś to model komputera, a nie płyty głównej.

Opublikowano

Jeśli ma wejście PCI-Express x16 to wejdzie. To co podałeś to model komputera, a nie płyty głównej.

U mnie pisze PCIE16x to też może być?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...