Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

En Masse Points

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zrobić sobie konto Veteran z 8 slotami na postacie, ale na allegro nie sprzedają kluczy na wersje NA. W grze można kupić "Elite Status" za enmasse points.

Czy te punkty można kupić od innych graczy w grze? Na głównej stronie enmasse, można kupić je, ale chyba tylko za dolary. Wiem tylko że ludzie sprzedają takie statusy w grze, ale min. cena jak widziałem za taki ''Elite Status 30 dni'' to 23k golda, a raczej szybko tyle nie uzbieram ;/

Opublikowano

Oni sprzedają te punkty tak normalnie w handlu, czy to polega to na tym że ja wybieram sobie coś np. za 600 emp z itemshopu, potem on mi to kupuje i się wymieniamy?

Opublikowano

EMP nie da się handlować. Działa to tak jak napisałeś, czyli kupujący podaje przedmioty jakie chce z ItemShop'u.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

To zależy. Jeśli grasz w Tere na steamie, to ładujesz sobie portfel steam i w ten sposób można zakupić EMP.

Jednak w przypadku gdy grasz na normalnym cliencie, to zostaje PayPal gdzie masz opcje zamiany waluty oraz za pomocą karty kredytowej. Innych opcji nie ma.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

a czy na pewno nie da rady kupić emp za PLN?

Da się wszystko. Jest osoba, która sprzedaje golda 10k za 20 pln, więc za 40 pln nmasz 20k wiec i elitke... ( sprawdzony sposób )

True love survives all

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy był by kto

Da się wszystko. Jest osoba, która sprzedaje golda 10k za 20 pln, więc za 40 pln nmasz 20k wiec i elitke... ( sprawdzony sposób )

Czy legalne jest ogłosić to na forum? mam dość sporo golda na kilku serwerach i fajnie by było komuś sprzedać elite status za realną gotówkę ^^'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...