Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie dziala mi Toribash.

mati1122333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiedziałem gdzie napisać to pytanie więc piszę w tym dziale. Otóż mam problem z grą o nazwie Toribash. Chodzi o to że klikam Graj (gre mam na platformie steam) nic się nie dzieje. Wyskakuje okienko gdzie pisze Synchronizacja... , po chwili znika i nic. Nie tak dawno gra mi dzialala a puzniej przestała. Reisntalowałem ją wiele razy (steam też) i nic nie pomoglo. Wiecie jak to naprawić?

Mam Linuxa Ubuntu 12.04.

Opublikowano

Steam i Toribash aktualizują się nabierząco. Jak sprawdzić tą zgodność systemową?

Komputer [PPM] -> Właściwości -> Zaawansowane ustawienia systemu -> Wydajność (Ustawienia...) -> Zapobieganie wykonywaniu danych -> Włącz funkcję DEP -> Dodaj... -> serwer (nazwa) -> Zastosuj & OK

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Komputer [PPM] -> Właściwości -> Zaawansowane ustawienia systemu -> Wydajność (Ustawienia...) -> Zapobieganie wykonywaniu danych -> Włącz funkcję DEP -> Dodaj... -> serwer (nazwa) -> Zastosuj & OK

Mam Linuxa Ubuntu 12.04. Chodzi Ci o zapore systemową czyt.Firewall?? Mam ją wyłączoną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...