Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - jak zarobić po 100% gry? Akcje na giełdzie stoją w miejscu.

AlpenTogunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszedłem dzisiaj całe Gta 5 oprócz misji pobocznych i mam 16 mln na każdą postać. Misje u Lestera zostawiłem na koniec i wszystkie inwestycje przyniosły zysk oprócz Vapida bo zainwestowałem po misji jak bd procent na minusie ( jak kazano) i nie wzrózł wcale ten procent czyli nic nie zyskałem nic nie straciłem. Ogólnie posiadam 73 mln na każdą postać. I chciałem zrobić misje u tego kolesia co mu się samochód pospsuł i go dowieźć na lotnisko ale tak szybko jechałem że wypadłem z autostrady i się zabiłem a teraz już tego kolesia tam nie ma. Więc pytam się czy jest jeszcze jakaś możliwość zarobku najlepiej na giełdzie. Ale mi Bawsaq się jakoś popsuł i cały czas wszystkie akcje stoją w miejscu. Więc może jakiś macie sposób jak go naprawić lub jakiś sposób na giełdzie LCN lub po prostu jak szybko zarobić normalnie w grze.

Opublikowano

Nie masz save sprzed momentu gdy zabiłeś tego gościa?

Z misjami Lestera też popsułeś, bo BAWSAQ odświeża się bodajże w poniedziałek czasu gry, dlatego najlepiej te misję robić pod koniec tygodnia i potem po prostu przespać sie i sprawdzić %.

Innych sposobów nie ma.

who cares?

Opublikowano

Nie masz save sprzed momentu gdy zabiłeś tego gościa?

Z misjami Lestera też popsułeś, bo BAWSAQ odświeża się bodajże w poniedziałek czasu gry, dlatego najlepiej te misję robić pod koniec tygodnia i potem po prostu przespać sie i sprawdzić %.

Innych sposobów nie ma.

Mam ale tego gościa tam nie ma na tym save

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...