Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC za 2500zł do gier

Zielony Wafel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę niedługo(mniej więcej 2 dni) zakupić kompa za 2500zł do gier m.in. Wiedźmin 3, Rust, CS:GO poprosiłbym o zestawy złożone na morele.net C: (najlepiej coś od nvidia bo sterowniki ^^)

@Edit bez systemu i nagrywarki C:

Opublikowano

Mówisz o sterownikach, czyli chcesz zostać przy starym systemie? Odradzam, o ile w ogóle system ruszy. 

A co do zestawu, to podaj, czy masz coś z poprzedniego komputera? Nawet nagrywarka to 50zł zaoszczędzone, bo po co ci dwie? ;)

Tutaj moja propozycja, większy niż budżet o 300zł, ale dobra: http://www.morele.net/inventory/info/sCwrZS/

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@JacoH zależy mi na tym by stery. były dobre c; podobno amd to syf

Czekam na wypowiedź kogoś kto się na tym dobrze zna

z starego kompa posiadam jedynie Nagrywarkę i system.

Opublikowano

@ZeciarzEmil1 na różnych forach czytałem że ta karta to kastrat i ze podczas gry są częste spadki fps - myslalem nad kupnem ale te informacje mnie odgoniły od tego pomysłu(nie pamiętam na jakich)

Opublikowano

@Zielony Wafel

To musiałeś to czytać na jakimś forum gdzie jest pełno dzieci np. forum o minecrafcie. Nie ma żadnych spadków fps na GTX960 (wcześniej były, ale to była kwestia sterowników)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...