Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki byście chcieli serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!Witajcie!

Piszcie w komentarzach jaki byście chcieli serwer...

(HARD.Medium.Easy)

Tęsknicie za dobrym hardem jeśli tak napisz : Hard 
Tęsknicie za dobrym medium jeśli tak napisz : Medium
Tęsknicie za dobrym easy  jeśli tak napisz : Easy 

Opublikowano

!Witajcie!

Piszcie w komentarzach jaki byście chcieli serwer...

(HARD.Medium.Easy)

Tęsknicie za dobrym hardem jeśli tak napisz : Hard 

Tęsknicie za dobrym medium jeśli tak napisz : Medium

Tęsknicie za dobrym easy  jeśli tak napisz : Easy 

Tęsknicie za dobrym serwerem, nie tymi trzema co napierdoliłem, jeśl tak napisz: Kerunis

Kerunis.

Opublikowano

easy/medium

Coś typu novamt2 (4 lata temu)/ elitemt2- serwer, na którym można porobić wojny/pvp i ogólnie pobawić się postacią. Pewnie mało kto pamięta novamt2 serwer na którym biżuterii się nie przetapiało tylko bron i zbroja- dzięki czemu nie trzeba było expić do max lv, aby sobie zrobić eq! Tak samo z elitemt2 na 110lv już najlepsza biżuteria- tylko potem zbroje i bronie można było przetapiać. I co taki system dawał? A to, że już na tak niskim lv każdy miał szanse w pvp/na wojnach. Teraz serwery to:  max lv --> full eq --> sprzedaż konta za pln - gdzie zabawa, wspólne wypady/ masa pvp / wojen / dymy na największych spotach.

Każdy kto grał na Elitemt2 wie ile tam się działo- mimo braku zaangażowania administracji serwer stał prawie 5lat- dlaczego BO BYŁA ATMOSFERA  I DOBRA ZABAWA STWORZONA NIE PRZEZ ADMINISTRATORÓW TYLKO PRZEZ SAMYCH GRACZY. 

Pozdrawiam.

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Hmm a chcielibyście serwer Hard troszkę nowości kostiumy tylko z ox / :...

Dostałem zadanie mam 21 dni na zrobienie serwera jeśli masz propozycje szybko pisz :) GG:45900420 /

Czekam na propozycje lub na team speak`a A może dobry POLSKI Stary metin2 ? Zresztą już mam gotowe wszystko na hardzika :)

Bo robiłem kiedyś więc czekam czekam czekam :) /

TEAM MAM POTRZEBUJE JESZCZE Kilku osób do Forum

Zapraszam I pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...