Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy po zakupie nowej klasy obecna się zachowa?

Psina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie, czy jak kupie nową klase, to ta którą mam obecnie się zachowa i będę mógł nią grać, i będę miał do wyboru dwie klasy? Jeśli tak, to czy moge sobie "transferować" itemki z jednej na drugą? Jak to ogólnie wygląda :P

Opublikowano

Wszystkie klasy które kupisz są przypisane do konta, możesz się przemieniać między nimi klawiszem J, Każda klasa ma swoje "EQ", lecz skrzynie oraz "plecak" pod B jest dla każdej ten sam, więc transfer itemków jest prosty i szybki. ­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

A mógłby ktoś pomóc miw wybraniu drugiej postaci? mysle nad Ninją i Tomb Raiserem, ale nie moge sie zdecydowac >< do tej pory grałem piratem i było całkiem spoko

Opublikowano

Tomb Riser jest naprawde mocny, przywołasz sobie mobki które zmienisz w Jednego wielkiego z masakrycznie dużym DMG i solo robisz dungeony w kilka chwil, jak najbardziej ci ją polecam. Ninja natomiast jest szybki i przy dobrym ograniu jego skilli także jest strasznie mocny.­

Opublikowano

Ja już o postaciach się kilka razy wypowiedziałem, uważam że każda jest dobra na swój sposób, a lepszą od innych czyni je tylko umiejętność gry oraz EQ jakie na niej zrobisz, Co do pytania, neon ninja jest wg. mnie najtrudniejszą z 3 podanych postaci do ogarnięcia, następna jest Fae Trickster a najłatwiejsza to Tomb Riser :P wybrać musisz ty, ja polecić ci moge Tomb Riser'a bo to strasznie mocna postać
­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...