Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki sensor ma myszka LG G502?

Sinerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy ta myszka posiada sensor optyczny czy laserowy? Wedlug stronki test-gear.pl rzeczywiscie jest to sensor optyczny a inni mowia ze jest on laserowy ;-; Potrzebuje pewnego info na jutro PLS POMOZCIE :3 I jak juz mozecie to napiszcie mi prosze czym sie taka mysz rozni (z wygladu) Tzn czy ma jakis inny spod i czy wgl optyki nie maja laserow ? 

ZA KAZDA POMOC SERDECZNIE DZIEKUJE :3

Opublikowano

Wybieram G502 a deatadder Razerow i wazne zeby mial sensor optyczny do fpsow model sensora ponoc jest optyczny ale chce miec pewnosc. Z wygladu bardziej mi sie podoba i ma wiecej przyciskow funkcjonalnych. 

Opublikowano

xD Chłopie to nie jest tak, że do fps jest ponoć dobry sensor optyczny, G502 ma najlepszy sensor na rynku, a tak dokładnej myszy w życiu w rękach nie miałem. Ja się zastanawiałem między Razer Chroma a G502 ale jednak wybrałem G502 i nie żałuję, mysz jest tak dokładna jak nauczycielka, która chce Ci pokazać, że się mylisz. :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Czyli optyk?^^ Dzieki wielkie po prostu nie podoba mi sie chromek deathadder i tyle :D Ta jest ladniejsza a i do lola sie nadadza przyciski dzieki wielkie mozna zamknac :3

A skoro ow myszke masz to mozesz mi przeciez powiedziec czy widac laser czy nie :D I bedzie z banki czy jest optyczna czy nie :D

Opublikowano

Ale to nie ma dla Ciebie najmniejszego znaczenia czy optyczna czy nie, takie kryteria możesz przyjmować przy myszkach za 50zł...

Sensor jest na podczerwień, jest to jakieś Avago, chyba 9800

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wybierać myszkę jedynie na podstawie sensora...

Wybierz to co ci lepiej w dłoni leży, software itp a nie po samym sensorze

DA to w zasadzie wzór ergonomii, software ok, sensor do najlepszych nie należy ale nie ma co płakać, tobie polecam zobaczyć obie myszki na żywo

­

Opublikowano

DA Razzer sensor Avago  S3988 jeden z trzech najlepszych na rynku ...  "sensor do najlepszych nie należy ale nie ma co płakać"

W lg jest PMW3310DM z tego co wiem niby jest to optyk i takze jeden z 3 najlepszych ... Pytanie tylko czy na 100 %

Obie mialem w rece lepiej lezala LG nie oceniam po samym sensorze ale od tego zalezy moj wybor po obejrzeniu ich specyfikacji... Czy ktos jeszcze napisze cos takiego jak kolega z gory... ? -.- 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...