Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Navrus.pl [Easy] [Dedyk]

Navrus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem toku myślenia polskich ludzi.

Zachowujecie się jak typowe "Polaczki Cebulaczki". Płaczecie, że mało osób to nie gracie. Jak ma być dużo osób, jak każda osoba odchodzi bo mało osób.

To jest wręcz chyba logiczne, że jak WY nie wejdziecie na serwer, to będzie mało osób.

@topic

Akurat serwer nie przypadł mi do gustu i nie zagram, ale życzę powodzenia z reklamą.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Polecam serwerek, kilka rzeczy przypadło mi do gustu.. Przykładowo:
- Po jaką cholerę chodzić żmudnie na to DT żeby dropnąć broń 75, jak można to zrobić przyjemniej z metków (szansa nie jest wielka, ale czasy spędzania 5h w DT moim zdaniem przeminęły)
- Biolog.. No kogo już nie wkur...ało oddawanie po raz setny tych samych rzeczy niech pierwszy rzuci kamień, tutaj po prostu zabijamy i jest spoko

P.S. Prezentację można było bardziej rozwalić, brakuje mi tu ulepów, co trzeba na podbicie kd+4 -->+5, bossy, metki, przykładowy drop (prezka powinna być tak długa.. żeby aż się czytać nie chciało :D)

edit: wnoszę o militara na start, zmianę wyglądu okna postaci (design by predator - strasznie irytujące)
edit2: Robienie eq exp, ta toga na start jako kostium, robienie run, teleportowanie przez questa... jakiego serwera to kopia? :) bo coś mi świta sprzed 2/3miesięcy)
edit3: W prezce napisane iż wartość ataku wchodzi 50, a wchodzi 100.

Opublikowano

Serwer  po prezce srenio mi wyglada(nie zrozum mnie zle, lubie duzo innowacji, a tu zbyt wiele ich nie ma, a przynajmniej nie znalazlem w prezentacji)

jednak wejde zobacze.

Nawet jak by mi sie nie spodobal, to jednak polece innym i zycze powodzenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ninja wygląda jak michael jackson tzn twarz przy broniach xDD .. CO do prezentacji fajna może zagram i dobrze że że nie jest tyle nowości nawalone. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Skąd można wziąć na tym serwerze runę nevrusek ?

Z Ripera dropi i innych bosów a tak przy okazji ten serwer różni się tylko nazwą teraz Navrus poprzednio Temida

Opublikowano

Polecam serwerek, kilka rzeczy przypadło mi do gustu.. Przykładowo:

- Po jaką cholerę chodzić żmudnie na to DT żeby dropnąć broń 75, jak można to zrobić przyjemniej z metków (szansa nie jest wielka, ale czasy spędzania 5h w DT moim zdaniem przeminęły)

- Biolog.. No kogo już nie wkur...ało oddawanie po raz setny tych samych rzeczy niech pierwszy rzuci kamień, tutaj po prostu zabijamy i jest spoko

P.S. Prezentację można było bardziej rozwalić, brakuje mi tu ulepów, co trzeba na podbicie kd+4 -->+5, bossy, metki, przykładowy drop (prezka powinna być tak długa.. żeby aż się czytać nie chciało :D)

edit: wnoszę o militara na start, zmianę wyglądu okna postaci (design by predator - strasznie irytujące)

edit2: Robienie eq exp, ta toga na start jako kostium, robienie run, teleportowanie przez questa... jakiego serwera to kopia? :) bo coś mi świta sprzed 2/3miesięcy)

edit3: W prezce napisane iż wartość ataku wchodzi 50, a wchodzi 100.

To jest kopia Temidy. Oglądając prezentację servera zauważyłem że nawet wam się nie chciało zmienić nazwy tych "temidek" do wytwarzania run.Mimo że temida została już dawno olana to i tak gra tam więcej osób niz tutaj. 

Opublikowano

To jest kopia Temidy. Oglądając prezentację servera zauważyłem że nawet wam się nie chciało zmienić nazwy tych "temidek" do wytwarzania run.Mimo że temida została już dawno olana to i tak gra tam więcej osób niz tutaj. 

Masz racje co do nazwy z tymi Temidkami z żoną mamy polewke  ale cóż trzeba jakoś utrzymać serwer hehehehe

Opublikowano

Haha olali temide i wzieli się za dokładną kopię.

Nawet nazwy potrzebnych rzeczy na runy nie pozmienialiście.

Nie polecam 1k graczy pokazuje na stronie a m1 puste -_-.

Na temidzie gra wiecej osób jak tu chociaż serwer olany.

PS.MAŁY SS

34642e16944c.jpg

mojasygnan.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na tym serwerze 2 dni :) Wbiłem po wielkich trudach 100 lvl. (90-100 trzeba expic na metinach 90 lvl). Na początku myślałem że poprostu jest już pózno i nie ma ludzi. Powiedziałem sobie ok spoko nie każdy jest nocnym markiem jak ja. Na drugi dzień zorientowałem się że jestem na serwerze sam z jakimś gościem. To był już jeden z powodów przez które zakończyłem grę. Exp w atlantydzie był komiczny  to było  kolejnym powodem. Naprawdę Parodią już był exp na mapie od 100 lvl. (Nabić tam 30 lvl ? Aż do 130 ? Serdeczne powodzenia życze). Gwozdziem do trumny była masa bugów i niedopracowań na serwerze.

Byłem  oceniłem i stwierdziłem że zmarnowałem 2 dni ż życia ;p

Zainteresujcie się serwerem a może jeszcze go odratujecie choć jest on już na wymarciu.:)

Pozdrawiam deadman1204

Opublikowano

Według strony Aktualnie 1127 osób online a tak na prawdę to tylko ja byłem Serwer Dno.

1127 ale raczej zarejestrowanych. Nie w to okienko patrzyłeś. :)

Serwer z prezentacji wydaje się być fajny, ale 3 osoby online. Kiedy forum zrobicie? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...