Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup karty graficznej

Kolumb_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnosie wyboru karty graficznej raczej do gier ;). Tak do 450 zł (około) i najlepiej dostępną w sklepie komputronik.

Zestaw aktualny:

Pentium D E6600

Zasilacz Fortron 350 Wat

Asus P5b Deluxe

Niedługo zamierzam zakupić jakąś nowszą jednostkę wyposażoną w procesor i5 lub i7, więc karta graficzna zostanie przełożona.

Aktualnie obserwuje:

http://www.komputronik.pl/product/218244/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/GeForce_GTX_750_Asus_1GB_HDMI_DVI_DSUB_PCI_E_z_NVIDIA_GeForce_Experience_10USD_In_game_value_World_of_Tanks.html

reklama.png

Opublikowano

Słaba, zwłaszcza jeśli ma współpracować z i5 a co dopiero i7, używki wchodza w gre? Jak nówka to np r7 260x ale lepiej te uzywke.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na twoim miejscu poczekał bym, poza tym ten zasilacz to tykająca bomba. Za 450zł nowej grafiki DOBREJ nie kupisz, lepiej używkę ;) Ale w tym momencie musisz też wymieniać zasilacz, więc lepiej zaczekaj.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@JacoH
Zasilacz tykajaca bomba? Chyba ci się modele pomyliły ;).
fortron fsp350-60apn(80)

Kartę za 2-3 miesiące zamierzam, z używanymi to różnie bywa ale proponujcie.

reklama.png

Opublikowano

Na twoim miejscu poczekał bym, poza tym ten zasilacz to tykająca bomba. Za 450zł nowej grafiki DOBREJ nie kupisz, lepiej używkę ;) Ale w tym momencie musisz też wymieniać zasilacz, więc lepiej zaczekaj.

fortron tykająca bomba?

kto ci kida dał ten powinien zaraz to zmienić jak masz dalej takie rzeczy pisać XDDDDDDDDDD

­

Opublikowano

fortron tykająca bomba?

kto ci kida dał ten powinien zaraz to zmienić jak masz dalej takie rzeczy pisać XDDDDDDDDDD

Jak ty się odzywasz do moderacji forum ? Nie jest ci wstyd ? 

SuperFlower też słyszałem, że straszne gówno, więc jak się nie znasz, to nie pisz. 

Zachowanie podłe i tyle w temacie. 

416231423689480320491.png

Opublikowano

Jak ty się odzywasz do moderacji forum ? Nie jest ci wstyd ? 

SuperFlower też słyszałem, że straszne gówno, więc jak się nie znasz, to nie pisz. 

ryj użyszkodniku XDDD to nie moderacja to jakies dzieci ktorzy mysla ze cos wiedza to dostana za to kolorek na forum, niestety guwno wiedza

dobry troll, ale ja opuszczam

superflower ok marka, nie wiem kogo chcesz wprowadzic w blad, zreszta nie jest to zwiazane z tematem tyle ode mnie, jak prowokowac nie do mnie bo ja opuszczam cie, trolluj kogos innego

elo

­

Opublikowano

@panty muszę się zgodzić (co do fortrona).

Służy mi już kilka lat i jakoś nie słyszałem tykania i wybuchu jedynie wentylator bo był słabo nasmarowany.

No dobra ale ja nadal potrzebuję propozycji jakiejś karty graficznej.

reklama.png

Opublikowano

Za niedługo wychodzi gtx 950, co oznacza iż wkrótce stanieje 750ti do tych 500/450, gdyż 950 ma zajac miejsce 750ti

Jeśli na teraz to R7 260X

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...