Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna mapa

mnsl001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Potrzebuje mapy we wczesnym trybie hardmode gdyż na tym etapie zakończyłem grać w Terrarie. Po formacie nic mi nie zostało oprócz postaci siostry, która miała postać na swoim komputerze (razem graliśmy na lanie). Więc szukam mapy we wczesnym trybie hardcore ponieważ nudzi mnie gra od początku. A na starej mapie nie osiągnąłem dużo oprócz zabicie szkieletora prim-a. 

Opublikowano

Normal, sam początek Hardmoda. Mała. Jeszcze nie rozwalony żaden altar. Korupcja. Hallow nałożony na snow. Dungeon po prawej, dżungla po lewej.

World_HC.zip

Opublikowano

Dzięki powinna wystarczyć. Chociaż nie pogardzę mapą wielkości średniej :)

edit: Niestety nie czyta mi mapy. Wyszła ostatnio jakaś aktualizacja?

Opublikowano

Jeśli błędem jest brak pliku .bak, to musisz go sam stworzyć. (zduplikuj World_HC.wld i nazwij jego kopię World_HC.wld.bak, będziesz musiał mieć możliwość edytowania rozszerzeń http://i.imgur.com/YfV7VQq.png )

Niestety nie mogłem wrzucić pliku .bak ponieważ 2MB to limit załącznika na forum.

XbSp2b9.png

Przypominam że folder z mapami to: Dokumenty/My Games/Terraria/Worlds

Mapa jest stworzona w wersji 1.3.0.7 chociaż powinna być czytana na każdej 1.3

Opublikowano

Zrobiłem duplikat pliku ale dalej mapy nie było widać. Mam wersje 1.3.0.1 więc to może być wina starszej wersji,

Działa zaktualizowałem grę.  Jeszcze raz dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...