Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Hudu na stary

szymonekeqq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Bez zbędnego gadania zaczynamy:

1.Pobieramy programarrow-10x10.png Wooxy,gdy go pobierzemy wypakowuyjemy gdzie kolwiek i instalujemy.Link do programu:http://mapskins.com/wooxy/

2.Teraz pobieramy stary hud z załącznika i wypakowujemy go

3.Właczamy program Wooxy i wybieramy folder z LoL'em gdy już to zrobimy klikamy ,,Save options and start Wooxy".Po czym czekamy chwile

4.Teraz wchodzimy w:Skins następnie Import skins,Add package i wybieramy stary hud

UWAGA!

Jest to modyfikowanie klienta więc jest to równoznaczne z szansą bana,wszystko robisz na własną odpowiedzialność

skan:https://www.virustotal.com/en/file/e3a2a2b1b83fa4507203299027084231ae951e3cc271cc937a32b791342236e0/analysis/1438332009/

stary hud.zip

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Spoko, nie ma szans na bana. NIGDY nie słyszałem o banie za modyfikowanie wyglądu klienta, interfejsu, bohaterów, mapy NIGDY. PRZENIGDY.  A sam korzystam z Wooxy odkąd się pojawiło. Nawet widziałem kilku streamerów z Twitcha, którzy jechali na Beach Rift ;>

Opublikowano

­

Spoko, nie ma szans na bana. NIGDY nie słyszałem o banie za modyfikowanie wyglądu klienta, interfejsu, bohaterów, mapy NIGDY. PRZENIGDY.  A sam korzystam z Wooxy odkąd się pojawiło. Nawet widziałem kilku streamerów z Twitcha, którzy jechali na Beach Rift ;>

Popieram kolege wyżej.

Ja też widziałem.

Może komuś się to przyda.

Otóż bany za modyfikacje interjesu są,lecz za modyfikowanie wyglądu sr itd nie ma ;)

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

up c***a wiesz  po c***a  gadasz ja p******e
za modyfikacje interfejsu nie ma wiec wypierdalaj jesli jestes niedoinformowany

Opublikowano

No i tego mi brakowało. Denerwuje mnie w tym nowym HUDzie to, że kółka informujące o ulcie są mało wyraźne, na TABie nie ma nicków. Ogółem niby "minimalistyczny", ale nie dla mnie. Wolę stary. Leci plusik i wielkie dziękuję.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...