Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ponowne otworzenie redakcji League of Legends

Gość Sandvich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was.

Mam nowa sugestie na temat forum, jest to ona ponowne otworzenie redakcji League of Legends.

Czemu jestem za ponownym otwarciem?

- Sa materialy na robienie artykulow (update, visual itd.)

- Artykuly byly superowe i sie je przyjemnie czytalo niz te od lola (po angielsku)

- Dzial Lola pozyska wieksza aktywnosc

- I wiele wiecej.

Liderem powinna zostac osoba, ktora opiekowala sie ta redakcja od bardzo dlugiego czasu, bo inaczej znowu sie rozpadnie bez fachowej reki @1373230489-U611928.pngSecretly

Poprosze was o wasze zdanie w tym temacie.

Sandvich

Opublikowano

Ja jestem na nie, ponieważ artykuły redakcji nie cieszyły się dużą popularnością bo zanim były one przedstawiane to ludzie przeczytali to na stronach typu h2w i był już założony temat do dyskusji na temat aktualizacji.

@Sandvich

Z tą aktualizacją nie chodziło mi o reaktywacji grupy redakcyjnej, a o zmiany wprowadzane w grze.

Opublikowano

Z minecraftem było tak (chyba) 3 razy.

Aktualnie działa najlepiej ze wszystkich grup redakcyjnych.

Tak.

No nie powiedziałbym, że najlepiej działa. Owszem, na wysokim poziomie, ale nie najwyższym.

Osobiście uważam, że wina Liderki w usunięciu grupy jest mała. Może coś narzucać i się starać, ale jeżeli zespół tego nie zrobi... to tego nie będzie.

Fakt, dział jest popularny i w liczbie odpowiedzi przebija nawet strefę Metin2, dlatego myślę, że redakcja tam to dobry pomysł. 

Tu już nie chodzi o to, aby grupa informacje dostarczała jako pierwsza, bo to możliwe nie jest ze względu na tempo pracy, jednak chyba warto dostarczać informacji nawet do tej małej grupy osób, która je będzie czytać. Wiele redakcji nawet o tylu czytelnikach może sobie pomarzyć. 

Wierzę, że trochę kreatywności pozwoli dobrze funkcjonować teamowi. 

Decyzje pozostawiam Administracji MPC, a jedynie oddaję swój głos na tak.

Opublikowano

Jeśli grono moderatorów ma chęć przywrócić redakcję, to jestem pewien, że to zrobią. Nie dodawajmy im pracy.

Neutral.

Opublikowano

Jeśli grono moderatorów ma chęć przywrócić redakcję, to jestem pewien, że to zrobią. Nie dodawajmy im pracy.

Neutral.

Opublikowano

Sama @Renissance pisała u mnie w statusie iż niewiele ludzi to czytało, a większa dyskusja o tematach poruszonych w artykułach była w dziale głównym, dobranie ludzi po znajomości tej redakcji też nie pomoże jak to było wcześniej

Wątpię by moderacja działu była zainteresowana redakcją widząc ile razy nie wyszło (a zmian lidera było.. hm.. mi wiadomo o 5) i nikt nie dał rady

Nie ma to sensu ze względu iż:

Nie ma odpowiednich ludzi

Nie zdobyło to zbytnej popularności

Jestem na nie, ale takie decyzje powinna podejmować administracja czy moderacja działu a nie użyszkodnicy

­

Opublikowano

Nie, najlepiej usuńcie dział tej gry bo ogłupia ludzi.

pisze to typ od metina. Gra, w ktorej gracze sprzedaliby by matke dla fmsa sr 50.

Jestem na nie bo bezczelnie kopiowali materiały z h2w i zmieniały jedynie słowa. Żenada.

Opublikowano

pisze to typ od metina. Gra, w ktorej gracze sprzedaliby by matke dla fmsa sr 50.

Jestem na nie bo bezczelnie kopiowali materiały z h2w i zmieniały jedynie słowa. Żenada.

metin chociaż rozwija umysł, a lol rozwija raka w twoim ciele :))

Opublikowano

Myślałem o innej formie - jak to jest w AION. Powstałby dział LoL News a tam gracze publikowaliby informacje.

Pod taką formą jestem na tak, pod redakcję - nie.

Opublikowano

Sama @Renissance pisała u mnie w statusie iż niewiele ludzi to czytało, a większa dyskusja o tematach poruszonych w artykułach była w dziale głównym, dobranie ludzi po znajomości tej redakcji też nie pomoże jak to było wcześniej

Wątpię by moderacja działu była zainteresowana redakcją widząc ile razy nie wyszło (a zmian lidera było.. hm.. mi wiadomo o 5) i nikt nie dał rady

Nie ma to sensu ze względu iż:

Nie ma odpowiednich ludzi

Nie zdobyło to zbytnej popularności

Jestem na nie, ale takie decyzje powinna podejmować administracja czy moderacja działu a nie użyszkodnicy

Dziękuję, nie muszę rozpisywać się. Łatwo jest napisać "otwórzcie ponownie redakcje, taki duży dział, a redakcji nie ma". Nie jest problemem przywrócenie jej, ale jej prowadzenie/działanie, niestety, ale na chwilą obecną została zamknięta i tak pozostanie na czas nieokreślony, dział redakcji został ukryty, nie usunięty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...