Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server nieźle się trzyma :) Znow czuć powiew świeżości..

Niestety wciąż pozostaje pare niedociągnięć które mam nadzieję zostaną naprawione :)

W końcu jak żyć gdy małz kosztuje 1kk gdzie na 1kk trzeba grać kilka h, a do ulepszeń potrzeba mnóstwo PEREŁ :)

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

Co z Eventami ? Bo przydałoby się coś, np. jakiś OX :)

Reklama i eventy rzeczywiscie by sie przydały bo 400 osób to nie wystarczająca ilość do gry na 3 królestwa, oczywiśćie eventy musiałby mieć nagrody podstosowane pod wczesną fazę gry.

Opublikowano

Gra się przyjemnie, jedynie brak aktywności Administracji. Wszelkie zgłaszane bugi itd. nie są rozpatrywane jeszcze ale serwer sam w sobie dobry.

Opublikowano

W dniu 05.08.2015 na serwer zawitały następujące poprawki :

1. DMG wiru i szarży wojownika body zostało poprawione
2. Zwiększono szansę na zdobycie jajka feniksa z generała
3. Podnieśliśmy szansę na zdobycie i oddanie notatki w misji u Biologa
4. Zwiększyliśmy szansę na zdobycie i oddanie diamentu u Seona
5. Księgi czarów dropią na mapce Jotunheim (130 lvl)
6. Zwiększyliśmy szansę na zdobycie Lekarstwa dla biedaka (można je zdobyć na Jotunheim)
7. Na mapce Jotunheim (130 lvl) zdobywa się więcej expa
8. Ripper w DT bije o 1/3 mniej

Ruszyliśmy również z reklamą na YT !

Za kilka dni pojawi się również rozkład eventów na najbliższe tygodnie.

Pozdrawiam !

f.png

Opublikowano

nie chce nic mówić ale aby serwer aż tak nie odpychał to mogli byście zrobić dwa punkty.

1. Zmienić na jakiegoś lepszego bs-a aktualnego.
2. Wyrównać obrażenia lwiego miecza do truty bo tak czy siak oba itemy przerabia się,więc miło by było gdyby sura mógł mieć lwi miecz z takimi samymi obrażeniami co truciak.

Dodatkowo dodam.

Co jakiś czas wywala.
I tak skrzynia co 10 poziomów iPack śmieszna jest na 40 poziomie tylko nędzna tarcza na 41 poziom gdzie u handlarzy można ją nabyć -,-...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Przebywając w miescie podczas kilku minut wylogowało mnie 8 razy, przez chwile myslalem ze przyczyna to kickhack jednak teraz jestem pewny, ze problem lezy po stronie serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

Przebywając w miescie podczas kilku minut wylogowało mnie 8 razy, przez chwile myslalem ze przyczyna to kickhack jednak teraz jestem pewny, ze problem lezy po stronie serwera.

Dokładnie mam to samo, zagram wtedy kiedy to naprawią bo to bez sensu grać i kick co kilka minut :3

Opublikowano

widzę wielkie zainteresowanie administracji serwerem,skończyłem tam grać serwer niestety nie odzwierciedla dla mnie starego imetina brakuje dość sporo.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

No to tak serwer fajny, ale to nie jest to samo co kiedyś teraz ten serwer ma za dużo nowości.

Pozdrawiam

Nie tyle dużo nowości co braku,dopracowania starych to jest kopiuj wklej serwer usunięte nowości przy tym niedopracowane stare rzeczy,jak pisałem te szkaty ucznia to jakiś śmiech na sali co z nich wypada,nie powinno w ogóle być tego,to jest taki serwer.

Zrobie s2 na odpierdziel się,nic dopracowanego on tylko stoi bo stoi,a jak padnie to już nie wstanie,i taka prawda bo gdyby administracja tego serwera chciała to by odpaliła na starcie go normalnie bez problemów,bo wiem że to potrafią tak samo bez problemu,no ale sorry widać co reprezentują otwierając S2 byle jak.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Drodzy gracze S2 !

Udało nam się zająć kolejnymi niedogodnościami.

Najważniejsze elementy na liście poporawek to:
- przywoływanie feniksa jest możliwe na każdej mapce
- problem z expem został rozwiązany
- wyrzucanie z gry naprawione
- drop ulepszaczy został zwiększony
- problem z misjami został poprawiony (wszystko powinno dropić jak należy)
- po raz kolejny wyrównaliśmy szansę na drop i oddanie diamentów u sury

Kolejnym celem będzie dodanie możliwości expienia na poziomie 220 +

Planujemy też rozkładówkę, dajcie znać w komentarzach czy wolicie klasyczne eventy, czy coś zupełnie nowego !

f.png

Opublikowano

1. Polecacie gre na serwerze?

2. 6/7 klasowe nadal?

3. Psc dostepne?

1. 250 osob online więc mała zabawa ale serwer polecam.

2. 6/7 Klaswoe to właśnie klimat imetina i chyba się to nie zmieni.

3. Opcja płatnicza PSC jest dostępna. 

55381514166733279449.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie pytanie mam, czy administracja ma zamiar cokolwiek robić na tym serwerze? Eventy były już obiecanie z miesiąc temu i póki co nic o nich nie słychać, tak samo naprawianie serwera. Część błędów naprawiono lecz od paru tygodni w ogóle administracja nie jest aktywna ani tu ani na forum imetina. Jeśli tak dalej będzie to ten serwer długo nie pociągnie a ma potencjał.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj zawsze gra 40 os. czy licznik się zbugował?

I gdzie ta obiecana, wielka niespodzianka na wakacje, która miała wywołać więcej szumu niż klipy gangu albanii? Bo ja cały czas czekam.

Srij9JT.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...