Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka sama jak s1 , moze kilka zmian + nowosci :/

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Myślalem już nie nigdy nie wystartujecie a tu prosze!

W końcu S2 ruszyła także powodzenia i aby jak najwięcej graczy na tym epickim serwerze :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Start serwera słaby, powiedziałbym że pustki.

Mam nadzieję że Administracja pomyślała wcześniej o jakieś dobrej reklamie by wypromować serwer teraz kiedy już stoi  ?

Opublikowano

Drodzy gracze !

Uprzejmie informujemy, że jutro na serwerze TeamSpeak3 pojawi się sekcja S2.
Będą się nią opiekować głownie nowi moderatorzy. O kolejności kanałów będzie decydować kolejność zapisów.
Serwer jest dostępny pod adresem:

ts.imetin.pl

Podobnie stanie się na forum,
Od jutra każdy potrzebny dział zostanie podzielony na sekcję S1 i S2.

Przygotowujemy też specjalne eventy, niespodzianki na start.
Więcej informacji wkrótce

PS. W tym temacie zostanie również ogłoszone rozwiązanie konkursu z zapowiedzi :)

f.png

Opublikowano

Start serwera słaby, powiedziałbym że pustki.

Mam nadzieję że Administracja pomyślała wcześniej o jakieś dobrej reklamie by wypromować serwer teraz kiedy już stoi  ?

Jak jest północ obecnie i 250 online to wiadomo że każdy expi :v

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jak jest północ obecnie i 250 online to wiadomo że każdy expi :v

Nie w tym rzecz, na start serwera wbiło 300-320 osób. Jak na start serwera ta liczba nie jest wielka.

Dlatego też zwracałem się do Administracji z pytaniem dotyczącej reklamacji, no ale typowo odpowiedzi tutaj zapewne nie dostanę.

Opublikowano

Nie w tym rzecz, na start serwera wbiło 300-320 osób. Jak na start serwera ta liczba nie jest wielka.

Dlatego też zwracałem się do Administracji z pytaniem dotyczącej reklamacji, no ale typowo odpowiedzi tutaj zapewne nie dostanę.

Problem był taki że zapowiedź była ciągle w zapowiedziach i późno pojawiła się w publikacjach - jutro na pewno bedzie lepiej

giphy.gif

Opublikowano

Fifolski startuje z promocją!

Na starcie było stosunkowo niewiele osób (na starcie ponad 300), ale teraz po północy jest ponad 250. Nie do końca wiedzieliśmy kiedy będziemy startować, była masa roboty, na dodatek sporo osób musi jeszcze pobrać nowego klienta i tak dalej. Zobaczymy w weekend!

Opublikowano

2h przed startem na stronie zostala napisana informacja o starcie - szybko.

Na serwerze nie bylo wiecej niz 350 osob.

Serwer chyba zrobiony/wystartowal tak od niechcenia. Slabo

Fifolski startuje z promocją!

Na starcie było stosunkowo niewiele osób (na starcie ponad 300), ale teraz po północy jest ponad 250. Nie do końca wiedzieliśmy kiedy będziemy startować, była masa roboty, na dodatek sporo osób musi jeszcze pobrać nowego klienta i tak dalej. 

To moze trzeba bylo dac info o starcie szybciej(2/3 dni) a nie 20 godzin przed startem na mpc, a na glownej stronie servera 2h przed startem.

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

Serwer w sumie w porządku, lepszy niż poprzedni jego start, jedyną rzeczą która mnie zniechęca jest ten BS, który psuje cały klimat i wartość eq perfekt :/

Opublikowano

z tej skrzynki też się dostaje hw? i wybonowane eq na każdy lvl? ( do 150.. )

Być może nie doczytałem, ale późno już i mi się  rozmywają literki xD

Opublikowano

z tej skrzynki też się dostaje hw? i wybonowane eq na każdy lvl? ( do 150.. )

Być może nie doczytałem, ale późno już i mi się  rozmywają literki xD

nope.

zwiekszylbym resp metkow 90 bo nie mozna stalki dropnac nooby jebane ksuja co chwile i all ch pozajmowane -,-

giphy.gif

Opublikowano

zmieńcie tylko interfejs clienta na ten niebieski albo standardowy i ogień! :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

gra się wybornie :)

można powiedzieć stary klimat w nowym stylu

od dawna nie grałem na żadnym serwerze ale tutaj to aż nocke zajebauem :)

polecam!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

NA S1 grawięcej niż na S2....

Bo w tych czasach nie wystarczy reklama na MPC forum, jest dużo form reklamy/sposobów zachęcania do gry, mógłby podać ktoś nazwy kanałów, które aktualnie promują iM s2?

­

Opublikowano

Polecam ze wszystkich sił :)

Stary dobry klimacik jak się zaczynało grać na imetku - coś pięknego :)

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Opublikowano

Perły to jest główna waluta ? dużo ludzi ? Ciekawa rozrywka ? jakieś opłacalne misje ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Myślę nad częstym reklamowaniem na największym w sumie radiu w Polsce.

Często są tam pozdrowienia z różnych serwerów z Metina, można pomyśleć by samemu też w ten sposób reklamować.

To nikogo nic nie kosztuje a wielu graczy słucha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...