Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosa na koncie z VAC'em

domin401

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dostałem na swoim koncie VAC BANA na CS:GO kilka dni temu. Nie będe kłamał jak jakiś gimb z Silvera, odpaliłem pierwszego lepszego WH na turniejówce, bo się wkurzyłem na przeciwników. Jakby co miałem szeryfa bez haxów. Tylko jeden mecz wystarczył :P

Ale sprawa jest taka, że na koncie zostały mi 2 klucze Falcjon i jedna skrzynka, no to mówię: "Otworzę sobie, i tak nic z tym nie zrobie..."

I tu nagle BANG... kosa. I to jaka: Nóż Falcjon | Rzeź (Factory New). Teraz myśle co z tym zrobić. Nie mogę wytrade'ować, ani sprzedać.

Co z nią da się zrobić? Są jakieś fajne serwery 128tick z meczmi typu turniejowy (Nigdy nie grałem na serwerach społeczności).

Mogę sprzedać konto po taniości.

Opublikowano

I to jest dopiero szczerość d;

Z to kosą w sumie to nic nie zrobisz d;

Chociaż nikt ci jej nie ukradnie poprzez wirusa d;

A konta z VAC'iem nikt raczej nie kupi, bez znaczenia jaka będzie cena (chyba że dasz za np. 1 zł d;)

893961446222509646083.png

Opublikowano

Siema, dostałem na swoim koncie VAC BANA na CS:GO kilka dni temu. Nie będe kłamał jak jakiś gimb z Silvera, odpaliłem pierwszego lepszego WH na turniejówce, bo się wkurzyłem na przeciwników. Jakby co miałem szeryfa bez haxów. Tylko jeden mecz wystarczył :P

Ale sprawa jest taka, że na koncie zostały mi 2 klucze Falcjon i jedna skrzynka, no to mówię: "Otworzę sobie, i tak nic z tym nie zrobie..."

I tu nagle BANG... kosa. I to jaka: Nóż Falcjon | Rzeź (Factory New). Teraz myśle co z tym zrobić. Nie mogę wytrade'ować, ani sprzedać.

Co z nią da się zrobić? Są jakieś fajne serwery 128tick z meczmi typu turniejowy (Nigdy nie grałem na serwerach społeczności).

Mogę sprzedać konto po taniości.

Faceit itd... Ale na koncie z VAC'iem raczej nie zagrasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...