Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać w cs go ?

pogromaxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie czy warto grać w cs go ? mam range gold 4 ale patrze że teraz już coraz wiecej ludzi ma global elite i z czasem bedzie ich coraz wiecej a gdy ja bede miał wysoką range to ludzie już pewnie nie bedą uważali ta range jako wysoką bo każdy juz taką  . Czekam na wasze opinie :)

Opublikowano

wtf? przecież nie grasz dla rangi a dla zabawy ...

Jak będzie więcej globali to wtedy próg zwiększą i niektórzy spadną z rangami niżej a ci lepsi zostaną... podobnie jest jak banują cziterów :P można łatwo wbić rangę, ale to też działa w drugą stronę

Opublikowano

To przez tą falę banów. Niedługo te wszystkie gówna znowu spadną. Poza tym będziesz mógł grac faceit czy esea. Tam poziom nie spadł.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja się trzymam w szeryfie i na moich rangach wystarczy myśleć żeby kogoś zabić :v Wbicie LEM'a to nie problem :) Co do tych globali to tak jak kolega mówi. Były fale banów. I przez to ludzie wbili większe rangi na które nie zasługują. Niedługo spadną mówiąc jaki ja to gówniany team miałem 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Teraz bedzie coraz trudniej, bo wracaja starzy gracze, ktorzy posiadaja juz Skilla z 1.6, source.

Opublikowano

@teso 

Tak masz rację wróci typ z 1.6 gdzie  gdy tam celowałeś w nogi koleś dostawał w głowę. Tam gdzie ktoś rzucił granat w róg budynku i zabił 3 innych w innym pomieszczeniu, TAM gdzie skanowała się betonową scianę i zabijało się typa. Masz rację oni będą mieli skilla, ale na pewno nie w globalu gdzie fizyka gry jest całkowicie inna. Tak samo grafika.

86226145013474567463.png

Opublikowano

@teso 

Tak masz rację wróci typ z 1.6 gdzie  gdy tam celowałeś w nogi koleś dostawał w głowę. Tam gdzie ktoś rzucił granat w róg budynku i zabił 3 innych w innym pomieszczeniu, TAM gdzie skanowała się betonową scianę i zabijało się typa. Masz rację oni będą mieli skilla, ale na pewno nie w globalu gdzie fizyka gry jest całkowicie inna. Tak samo grafika.

Rzeczywiscie grafika to jednak zmienia postac rzeczy, szkoda ze 90% profesjonalnych druzyn, grala profesjonalnie w cs 1.6, a tak naprawde malo sie zmienilo po za tym ze spray broni wyglada inaczej, oraz nie mozna wszystkiego skanowac, liczy sie refleks i zgranie druzyny, a nie to jak ogarnieta masz "fizyke i grafike gry" :)

Z reszta ty powinienes to wiedziec najlepiej jako gracz 1.6, z tego co widze to wiekszosc twoich gier jest na dd2, co jest dla graczy z ery 1.6 typowe :)

Opublikowano

@teso 

Dawno sie tak nie usmialem jak przy twoim poscie :D.Wgl ile grasz w tego csa? ze takie glupoty piszesz? gracz ktory gral w 1.6 z 4=5 lata albo wiecej wie jak sie zachowac w danej sytuacji niz jakis random co gra 3 miesiace i jest w kalaszku.Sam gralem 6 lat w 1.6 wrocilem do cs go w styczniu i nie bylo zadnej róznicy jedynie to recoil z m4 i grafika.Ta nie bedzie mial skilla w globalu haha :D popatrz na taza neo pashe zapewne jakjak graja a oni przegrali w 1.6 ponad 8 albo wiecej lat.

Co do tematu oplaca sie grac szczegolnie jak masz team a na rangi nie patrz bo poziom tych rang jest strasznie zaniżony nawet w LE ludzie trzymaja celownik na ziemi :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Co do pytania. Warto grać w CS:GO, świetna gra na dłuższą metę, po jakimś dłuższym czasie sam może wejdziesz do globala, więc nie patrz też, że jest dużo globali to nie ma sensu grać. 

Opublikowano

Teraz bedzie coraz trudniej, bo wracaja starzy gracze, ktorzy posiadaja juz Skilla z 1.6, source.

1.6, a Source to dwie inne gry od GO. W GO jest inna mechanika, inaczej się strzela itp. Ja jak grałem w 1.6 i przeszedłem na GO to musiałem od początku się uczyć strzelać.  :)

Na temat: nie graj dla rangi tylko dla zabawy. Staraj się wbijać coraz lepszą rangę, lecz wiedz że ranga nie mówi o umiejętnościach gracza, a skill. :D

Opublikowano

Nie chodzi tylko o mechanike, grafike itp. tylko o samo myslenie jakie maja gracze z dluzszym stazem.

Opublikowano

Ja przed tym jak kupiłem cs go to grałem sporo czasu w 1.6 ( z jakieś 4 lata ). Po kupnie globala od razu wbiłem na turniejowe i po 10 grach miałem tego golda 4, wcześniej nie widziałem nawet jak gra wygląda. Niby to inna gra, ale sporo rzeczy jest podobnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...