Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży problem po aktualizacji

SirAcer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu mówię że nie wiem gdzie to napisać to piszę tutaj.

Wczoraj (29 lipca) wyszła aktualizacja metka która (z tego co widzę) zmieniła oprogramowanie antybotowe z HackShield na GameGuard. I problem polega na tym że jak wchodzę na serwer to przez jakieś max 2 min jest spoko a potem jest jakby wielki lag nic się nie ładuje nic się nie rusza i wywala z serwera. Wchodzę z powrotem do gry i to samo. Nawet przy zmienianiu chaneli.  Nie wiem czym to jest spowodowane i z tego co wiem nie tylko tak ja mam. Próbowałem reinstala i nawet reinstal z Gameforgem i nic. I tu pytanie do was, jakie jest tego rozwiązanie? czy ja mogę coś z tym zrobić, czy muszę czekać na nast aktualizacje. Zastanawiam się też czy nie napisać do supportu. 

Opublikowano

Przecież to rozpiska z przed dwóch lat, która była aktualna tylko kilka miesięcy po dodaniu tego tematu, poza tym autor ma PROBLEM TECHNICZNY Z GRĄ, a nie z kradzieżą konta czy zmianą e-mail.

Co do tematu. Autorze napisz na oficjalnym forum Meti2.pl w dziale "Problemy Techniczne", tam prędzej uzyskasz pomoc niż na supporcie. Na support trzeba czekać, a i tak rzadko pomoże. Mi np. nigdy nie byli w stanie pomóc, albo radziłem sobie sam, albo właśnie w dziale "Problemy Techniczne" na forum z pomocą innych graczy, którzy podobne problemy mieli.

Opublikowano

Już odpisali i powiedzieli żebym wyłączył zaporę antywira i inne programy niepotrzebne ale nic to nie dało.

Napisałem także na oficjalnym forum w forum Problemy techniczne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...