Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o AP Yasuo?

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sądzicie o yasuo AP ?

Taki przykladowy meczyk jaki dzisiaj rozegralem gosc niezle orał

Btw nie zwracajcie uwagi na moj wynik farma ssie

post-903281-0-90248400-1438285081_thumb.jpg

Opublikowano

yasuo ma wgl jakis przelicznik na ap? nie sadze to czysty AD. Z tego co pamietam to moze miec z E ale samym tym nikogo nie zabije. A moze ty po prostu nie widziales jak on posprzedawal itemy na koniec i kupil ap??

To tak samo jak zrobienie na przyklad z ad carry junglera...

A tak btw po co te tematy i spam, moze typ mial taki kaprys albo naogladal sie jakiegos no life flipinskiego i jak ci sie taki trafi na rankedzie co mu nie wyjdzie to przegrasz przez to gre ...

Opublikowano

Ciężko mi uwierzyć, że AP Yasuo orał, bo on ma chyba tylko jeden przelicznik, więc to strasznie słabe :D 

jaka dywizja to była? jeśli bronze/silver to rozumiem, że zaorał :D 

Opublikowano

Ok bym podal tylko to troche nie teges dawac nick kogos publicznie ale kazdy ma prawo przegladac konto wiec prosze bardzo OkiWolf runki i masterki tez ap mial

Opublikowano

Ok bym podal tylko to troche nie teges dawac nick kogos publicznie ale kazdy ma prawo przegladac konto wiec prosze bardzo OkiWolf runki i masterki tez ap mial

??? Ogladales kiedys lets play z Leauge of Legends? Oni tez ukrywaja nicki innych graczy? Albo chociaz streamy? Zal mi cie

Rysh47E.png­

nie jest to fake, faktycznie od początku budował ap.

(16:23 minuta gry)

To wkoncu jest to cziter czy normalny gracz ktory tak sobie zagral? Co wy tu sledztwo robicie, odbiegacie od tego niezbyt potrzebnego tematu ze tak moge powiedziec.

Opublikowano

??? Ogladales kiedys lets play z Leauge of Legends? Oni tez ukrywaja nicki innych graczy? Albo chociaz streamy? Zal mi cie

To wkoncu jest to cziter czy normalny gracz ktory tak sobie zagral? Co wy tu sledztwo robicie, odbiegacie od tego niezbyt potrzebnego tematu ze tak moge powiedziec.

Napisalem tylko co sadzicie o yasuo ap a ty tu siejesz ferment

Opublikowano

Napisalem tylko co sadzicie o yasuo ap a ty tu siejesz ferment

Ferment? Wiesz wgl co to znaczy? Co jest klamstwem w tym co napisalem????

Opublikowano

Yasuo to postać czysto AD, może udało mu się raz czy dwa pod AP, tam tylko E ma przelicznik pod AP'ka, a nie możesz kilka razy jednego celu z E targnąć tylko po jakimś czasie :D

Opublikowano

@Silhouette

W brązie działa ;d

429911438203769843060.png

Generalnie ap yasuo nie ma za bardzo sensu bo jego "e" może być użyte tylko raz na kilka sekund na jednym targecie. Oprócz tego kiedy jest grany pod ap to reszta jego umiejętności jest niemalże bezużyteczna.

Grałem nim pod ap tylko dlatego, że nie zmieniłem run i masteriesów po poprzedniej grze.

giphy.gif

Opublikowano

@CsNe. nawet nie mozna zalozyc tu normalnych tematow przez takich cielakow ktorzy nabijaja tylko posty

A i nwm skad ty geniuszu wyczytales że siac ferment to klamac lecz bede pomocny i zebys wiedzial siać ferment to znaczy robic zamieszanie itp. Nastepnym razem wysil sie chociaz troche i sprawdz bynajmniej na necie co jakie wyrazenia znacza a potem pisz

Pozdrawiam

Wracajac do tematu raczej ap yasuo nie polecacie :D

A jakie postacie polecicie o rozmaitych buildach jakich sie niebuduje w codziennej rozgrywce

np. Tresh adc

Opublikowano

A jakie postacie polecicie o rozmaitych buildach jakich sie niebuduje w codziennej rozgrywce

np. Tresh adc

292051438203769843060.png

Ww pod ap (Też grany w brązie).

728631438287771843060.png

Adc thresh to już grane na koncie z plat.

giphy.gif

Opublikowano

@CsNe. nawet nie mozna zalozyc tu normalnych tematow przez takich cielakow ktorzy nabijaja tylko posty

A i nwm skad ty geniuszu wyczytales że siac ferment to klamac lecz bede pomocny i zebys wiedzial siać ferment to znaczy robic zamieszanie itp. Nastepnym razem wysil sie chociaz troche i sprawdz bynajmniej na necie co jakie wyrazenia znacza a potem pisz

Pozdrawiam

Wracajac do tematu raczej ap yasuo nie polecacie :D

np. Tresh adc

Stwierdzam i potwierdzam niedojebanie mozgowe.

Siac ferment-rozpuszczać plotki, nieprawdziwe informacje, które wprowadzają zamęt : Ktoś sieje ferment, że w firmie szykują się zwolnienia. Otóż dementuję te pogłoski: żadnych zwolnień nie będzie. to Po 1 a po 2 wiem ze jestes glupi ale staraj sie czytajac nie uzywac tych wyrazow lub wypowiedzi ktore ktos do ciebie napisal przeciw temu komus bo to strasznie dziecinne to taka mala lekcja. A tak na powaznie to yasuo ap jest OP graj nim zajdziesz daleko i to nie jest srakazm  :P

P.S. Nie pozdrawiam

Opublikowano

@csNE dziecko naprawde wiem co mowie a u cb stwierdzam problem z rozwojem z probówki wyszłeś ? To nie jest temat na kłótnie chłopcze widze ze cos ci sie w główce ewidentnie popieprzylo

siać ferment- , knować, knuć intrygi, kombinować, konszachtować, kręcić, machlować, manipulować, mącić, mieszać, prowadzić intrygi, rozrabiać, siać niezgodę, snuć intrygi, wichrzyć, wprowadzać ferment, wprowadzać niezgodę,

Prosto z słownika bo sam nie umiesz znaleźć

P.S Pozdrawiam jeszcze raz ale ostatni

Proszę moderatora o usuniecie postów CsnE ktore są obrazą oraz moich w ktorych jest rowniez zawarta obraza bo nie mam zamiaru sluchac dalej tego dzieciaka

Opublikowano

Nie wiem na jakiej zasadzie on może działać skoro ma jeden przelicznik ap, i to jeszcze dash którym raczej nie da sie wygrać linii czy coś. inne skille są bezużyteczne.

Opublikowano

Ze smitem się jeszcze grało AP Yasuo gdyś jego Q było zamieniane na full magiczne obrażenia. Ale o tym pewnie nie wiedzieliście?

Opublikowano

a wiec tak koles miał 20k golda to jak sprzedał itemy? i kupił full AP build "on brain" po za tym chyba nie wiecie ze jego Q ma efekty przy trafieniu więc AP yasuo moze działać bo Q nakłada sheen'a pytanie czemu on go nie ma xD nawet pod AP i tak by miał dmg z Q a kille ma bo ktoś miał low hp to on E btw kiedyś GP był grany pod AP xin pod AP tez niby jeden przelicznik 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...