Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na PLu ?

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się grać jeszcze w tego PLa ? Kiedyś grałem i był spoko. Dużo ludzi. Jakies 4 miesiące temu zacząłem znowu grać [ nie pamietam nazwy servera ] i nabiłem tam 31lv. Jak chciałem niedawno wejść to nie było prawie nikogo w M1. Na jakim serverze gra teraz najwięcej osób ?

2a0c2mq.png

Opublikowano

Najwiecej gra na tortudze.Nie oplaca sie grac,poniewaz ciezko zarobic na czyms wszystko takie tanie.Nawet jak opuscisz cene to i tak malo co zejdzie nie to co pare lat temu zeszlo sie trochce z ceny i all schodziło.Bo ogolnie malo ludzi juz gra polaczenie serwow nic nie dalo.A wczesniej bez laczenia ch2 byl full i tych sklepikow.Bylo w czym wybierac.

/niereg. sygna

Opublikowano

Teraz na PL grają głównie osoby które nie ufają privom pod względem stabilności.

Osobiście zamiast PL poleciłbym granie na privie który jest stabilny.

Sama gra jest przyjemniejsza i ciekawsza.

PL z każdym rokiem wymiera coraz bardziej

Opublikowano

Według mnie opłaca się grać na Tortudze. Dużo osób jest

A zawsze możesz ułatwić sobie grę wymieniajać eq z jakiegoś priva na PL 

Opublikowano

Na pl'u opłaca sie grać. Najlepiej na Samosie/Tortudze,ale grać dla przyjemności nie dla zysku, gdyż i tak mało co schodza już konta z eq/samo eq.

Opublikowano

Osobiście polecam Diumar moim zdaniem najlepszy serwer na ten moment rynek ustabilizowany miła atmosfera jednak ciężko będzie Ci się wybić ponieważ teraz wszystko jest tanie ... 

Opublikowano

Chyba zagram na Samosie. Jakie są tam ceny ? Jest może jakaś strona która pokazuje po ile dana rzecz chodzi na rynku itp. Bo kiedyś na Monastyrze jak grałem to za Tygrysią +9 się płaciło 2kk :D A jak grałem na Etolinie to 20kk. Ceny się zmieniły i nie bardzo ogarniam.

@Edit

W jakim królestwie najwięcej osób ? :D

2a0c2mq.png

Opublikowano

Zapraszam na Negros, robię gildie w jinno. Jest tam sporo osób, jeden z bardziej grywalnych serwerów.

Rynek również super ;)

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Swojego czasu metin2.pl był trudniejszy niżeli teraz. Jak przedmówca mówił jest jeden plus - stabilność. No ale czy będzie z kim pograć ? Czy jest klimat ? No nie wiem. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na tortudze najwięcej jednakże to nie ten metin co kiedyś, teraz eq 5b to nic specjalnego stalki+9 też już nie problem wprowadzają tam teraz masę nowości wszystko zależy od tego na co liczysz bo jeżeli na stary klimat to już go nie ma i nie będzie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...