Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z gra

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze muli mi wot mam 20 fps a czasem dochodzi do 30 na chwile. Wszystkie ustawienia na low i wgl co sie dalo.

Procesor Intel R Pentium R Dual CPU T3400 2.16 GHz 2.17 GHz

4GB rama 

64 bit win 7 oryginalny windows

karta graficzna NVIDIA GeForce 9200 M

dodam ze to belgijski laptop ale to chyba nie ma znaczenia. 

Ping 37 szybkosc pobierania 27.88

upload 2.71 mps

Mysle ze to wina patcha ale nie wiem.

Opublikowano

Drewniany pc. Przejdź na win10, bo lepsza wydajność, poprawi to nieco fps'y.

Opublikowano

co ma system do gry? Windows 7 jeszcze do tego oryginalny nie powinien sprawiac problemow. A poza tym to nie pc tylko laptop i nie jest tak drewniany. Takiego slowa moglbys uzyc jakby mial 2 gb. Wina lezy po innej stronie, mysle ze patcha ale nie jestem pewny bo cos z grafika robili. W lolu mam duzo  fps ponad 60.

Opublikowano

Aktualizacja sterowników. Za duzo programów w tle.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Aktualizacja sterowników. Za duzo programów w tle.

nope wczoraj aktualizowalem, programu prawie wgl nie ma.

Opublikowano

Zainstaluj sobie WOT Tweaker (o ile na 9.9 jest), oprócz tego wgraj sobie ten garaż http://playernotes.pl/plik/hellinger-minimal-hangar/ , wbrew pozorom mi to podniosło kilka fps'ów... A w skrajnym przypadku możesz też grać bez dźwięku to podnosi naprawdę sporo FPS (na starym PC gdzie na all LOW miałem 20fps to dzięki wyłączeniu dźwięku miałem ponad 30) jest jeden myk że to się gdzieś w ustawieniach systemowych zmienia a ja dokładnie tego nie pamiętam ale jeżeli ci to naprawdę potrzebne to mogę poszukać, ew. sam poszukaj.

A co do tego że to wina patcha, to szczerze mówiąc od kiedy wprowadzili 9.9 ( i mini patche) to FPS mi wzrosły . 

signature.png

Opublikowano

Zainstaluj sobie WOT Tweaker (o ile na 9.9 jest), oprócz tego wgraj sobie ten garaż http://playernotes.pl/plik/hellinger-minimal-hangar/ , wbrew pozorom mi to podniosło kilka fps'ów... A w skrajnym przypadku możesz też grać bez dźwięku to podnosi naprawdę sporo FPS (na starym PC gdzie na all LOW miałem 20fps to dzięki wyłączeniu dźwięku miałem ponad 30) jest jeden myk że to się gdzieś w ustawieniach systemowych zmienia a ja dokładnie tego nie pamiętam ale jeżeli ci to naprawdę potrzebne to mogę poszukać, ew. sam poszukaj.

A co do tego że to wina patcha, to szczerze mówiąc od kiedy wprowadzili 9.9 ( i mini patche) to FPS mi wzrosły . 

OK zobacze czy bedzie poprawa, a co do tego myku to chodzilo ci o dzwieki? Bo jak tak to wystarczy wszystko ustawic na 0.

Opublikowano

OK zobacze czy bedzie poprawa, a co do tego myku to chodzilo ci o dzwieki? Bo jak tak to wystarczy wszystko ustawic na 0.

Ustawienie wszystkiego na 0 Ci nie pomoże, a zresztą wszsytko masz w tym poradniku :) Polecam

Dokładnie to mi chodziło o to , nie spodziewałem się że to jest na MPC, http://www.mpcforum.pl/topic/901646-tut-prosty-sposb-na-znaczne-zwikszenie-fps/ - ten sposób tak jak mówiłem mi kiedyś pomógł bardzo bo FPS znacznie wzrasta.

signature.png

Opublikowano

Drewniany pc. Przejdź na win10, bo lepsza wydajność, poprawi to nieco fps'y.

Jak 10 nie ma sterowników, więc gz. 

Ściągnij gameboostera i używaj go.

Opublikowano

Jak 10 nie ma sterowników, więc gz. 

Ściągnij gameboostera i używaj go.

Q&A 29.07.2015:

– WoT na Win 10 póki co zachowuje się całkiem nieźle

Gamebooster? Srly?

Opublikowano

Q&A 29.07.2015:

Gamebooster? Srly?

Racja, bez sterowników musi się świetnie zachowywać.

GB pomoga przy słabych komputerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...