Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]|SecretS_MuOnline Season 1|1.02k|Exp:5000|Drop:40%|

Wkrentak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje  zainteresowanego projectem :) Ktory zna sie na Rzeczy,i zrobi tak jak bym chcial i oczywiscie biore pod uwagę jego Propozycje!!

Oczywiscie Prosze o Komentarze graczy ,czy cos takiego kogos by zainteresowalo :)

I Odrazu mowie nie bedzie tak latwo ,Resy sie nie licza! :) tzn ( Exp)

Planowana Data Startu:

XX.XX.2015

---------------------------------------------------------------------------------------

CO NOWEGO I INNEGO!!!

---------------------------------------------------------------------------------------

-BRAK Donate.!

-Wszystko zdobywasz grajac na Serwerze.!

-Sklepy Lorencia do Bronze+3+4+L,Davias do Plate+3+4+L(Inne Klasy Podobne Itemy)

-Brak Questow,Jeweli w Shop,Skilli,Scroli

-i Wiele Inynch

- Kazdy Jewel wazny

INFO

Nazwa Servera: SecretsMu

Wersja: 1.02K

Max il. Graczy Online: 200

Godziny dzialania: 24/7

Dedykowany: Tak

Zagraniczny: Nie    

IP:Brak

Port:Brak

Strona: Brak

Forum: Brak

KONFIGURACJA

Exp: 5000

Drop: 40% 

BB: NIE (OFF)

HP Mobów: 100

Reset:400 lvl i 100kk

Staty: Staty Zostaja

Grand Reset: 100 rr 400 lvl ( Za Gr zgłaszamy się na Forum po Item F.O lub Fenira )

Eventy:Tak

Zen Party Bug: NIE

Potion Bug: NIE

Shadow Bug: NIE

Gildia: Od 25rr

MG: Od 400lvl

DL: Od 1rr 400lvl 

Max level Itemka: +13 +28

Kasowanie Postaci: do 200lvl

Serca etc: TAK

PUNKTY ZA LVL

DK: 5 / 6

DW: 5 / 6

Elf: 5 / 6

MG: 7

DL: 7

JEWEL SUCCES RATE

Bless: 75%

Bless + Luck: 90%

Soul:  70%

Soul + Luck:  85%

Life: 90 % 

CHAOS MACHINE

+10: 70% 

+11: 80% 

+12: 90% 

+13: 100%

CENY JEWELI

Bless: 9000000 zen

Soul: 7000000 zen

Chaos: 600000 zen

Life: 45000000 zen

Creation: 36000000 zen

INWAZJE

Golden Goblin: 2h 

Golden Taikan: 2h

Golden Dragon: 2h

Golden Lizard: 2h 

Golden Tantalos: 2h

SPOTY

Lorencia – Tak

Noria- Tak

Davias– Tak

Tarkan – Tak

Stadium: Tak

Na Wielu INNYCH MAPACH SPOTY

Spoty po 5-7mobow!!!

EVENTY 

BloodCastle: TAK

DevilSquare: TAK

ChaosCastle: TAK

Wiele Eventow od Administracji

ADMINISTRACJA

Główny Adminsitrator: Unknown

GameMaster: Loading

GameMaster: Loading

Admin Forum: Loading

DOWNLOAD

Client:

mirror1 - 

Patch:

mirror1 - 

Opublikowano

dobre pliki premium 300 usd + zabezpieczenia 2 tyle masz 2 tysiace na wolozenie takich pieniedzy ?

gdzie pliki s6 po 400-500 usd chodza :)

AmazingLife

Opublikowano

Ciekawie może być, tylko musisz dobra reklamę zrobić dla serwera by przyciągnąć graczy i moim zdaniem za wysoki ten exp. Proponuje 1k-2k.

Opublikowano

Postawienie serwera z dobrym zabezpieczeniem i plikami na pewno będzie kosztować. Na bank rozmawiamy poważnie i tak jak koledzy mówią. Trzeba to przemyśleć i zebrać osoby które się na tym znają. No i wiesz nawet jeśli w tym tak nie siedzisz i szukasz pomocy to normalne, ale czy nie lepiej by bylo najpierw posiedzieć w plikach i ustawieniach a dopiero troszkę poźniej dawać zapowiedź i publikacje ? :D Oczywiście nie chce tutaj nikogo zniechęcać :D

Żeby byli gracze na serwie musisz ich czymś przyciągnąć - zwłaszcza - jeśli zaczynasz z MuO

No to do rzeczy:

1. Siedzę dużo w MuO i ludzie raczej preferują średni lub mały Exp. Najlepiej ustawić sredni, taki zeby nie było za szybko np 400/500 ? 1000k maksymalnie

2. Napisałeś wersje 1.02k ja bym sie nie czepiał z tego co widze to im starsza to chyba lepsza mało osob jest ktore lubia te najnowsze sezony.

3. Gildie raczej od 150/200 levela na poczatku fajnie się zakłada i expi jako noobki a tak od 25 rr no nie wiem :>

4. Osobiście odradzałbym robić arenę bo wydaje mi sie ze psuje to klimat gry. Wpadasz 250 lvl exp rr i od nowa. Możesz walnąc spoty na każdej mapce i będzie git.

5. Przy expie 5k i zostających statach chyba szybko osiągnie sie maxy?

6. Skoro nie chcesz donate, webshopow itd ludzie będą latać na invy i wtedy waluta sa exeki i B/S co jest ok.

To od strony filozoficznej tyle bo puscic publikacje a postawic serw to drugie. Pliki, ustawienia no i oczywiście testy na koncu.

Opublikowano

Rozumiem was , ale 5k exp to nie znaczy ze bd latwo po drugie wiele osob pracuje i nie ma czasu siedziec i tylko expic no i oczywiscie wiele jest serwerow z expem 300 badz 1000 :) po co nastepny taki sam ?

Opublikowano

Jeśli to zrobisz z głową i przyciągniesz jakoś graczy to może być i 5k, liczy sie atmosfera. Aby to nie był serwer typu 2 dni i all FO.

Opublikowano

Liczę, że może tutaj projekt przejdzie, WidowMu na 1.02k cisza a zapowiadał się dobrze, daj może mniejszy exp niz 5k bo co za łatwo to nie fajnie :P

Opublikowano

Sluchaj - pewnie, że masz rację jeśli czyms przyciagniesz. Uwież mi, ze połowa graczy patrząc chociażby tutaj na MPC widzi exp 5k i nie wchodzi :) Tylko, że to od ciebie zalezy jaki serwer robisz. Rób 5k exp jak najbardziej ja sie wyciszam wbije na serwer jak bd stał wtedy ocenie :P

Opublikowano

Mistrz może pomoć , pisz pw :)

A co do kosztów do ostro je przegieliscie , dobry vps + antyhack premium to miesieczny koszt około 220zł , a plików 1.02k nie da kupić się , mozna kupić s2 ale to bedzie 1.02c , badz S1 gdzie nie ma setów typu Venom , BoneBlade itp .

Tak więc można pogadać  nad tym tylko skontaktuj się ze mna

gif.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym tez pogral w stare dobre mu i masz racje, duzo ludzi pracuje i nie ma bardzo kiedy grac (ja tez) ale sklanialbym sie jednak do mniejszego expa, typu x200 max i sobie na spokojnie pograc. a kto ma czas niech ciupie ile da rade :)

Opublikowano

wg mnie exp 5000 to za dużo, po 2 dniach można mieć takie staty że itemy już nie za wiele zmieniają , dla mnie osobiście zawsze największą frajdą było bicie 1 resa, oczywiście się dostosuje do tego co zostanie postanowione :) może być i nawet exp 10. Jeśli ktoś pracuje i jest wysoki exp to nie ma szans nawiązać rywalizacji z czołówką  graczy co zniechęca i szybciej rezygnuje. 

Opublikowano

Jeśli dalej szukasz kogoś do projektu zgłoś się pw jestem wstanie pomóc posiadałem już parę serwerów MuOnline które miały udane edycje 

Opublikowano

I na samej zapowiedzi zakończymy ?

Wersja ok, zwolenników pewno by było dużo, strasznie dużo bugów, więc nie wiem czy bylibyście w stanie to wychwycić.

Na razie jedyne co pokazaliście to publikacja.

imo. żadnych szans na podniesienie się z podłogi...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...