Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamKill

SabaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej własnie dzisiaj jechałem sobie randomka i zepchnołem m4 z mostu, jechałem pod skosem i m4 sie o mnie ocierał i skrecił za bardzo i do wody spadł, mam niebieski nick, wiem ze jak jeszcze cos takiegop zrobie to mam bana i wiem ze na razie moje konto nie ma ograniczen i wiem ze po ilus tam bitwach mi niebieski nick zniknie ale czy po jakims czasie system "zapomni" ta sytuacje i będzie jak na czystym koncie, czy juz potem będzie pamietał i wieksze prawdopodobienstwo bana?

Opublikowano

Jak Ci zniknie niebieski nick to system znów zapomni :)

Niespodzianka

<

Opublikowano

ok dzięki a btw. 1 bitwa po napisaniu tematu i juz znikło

Bo to chyba działa na takiej zasadzie, że dmg który zadałeś sojusznikom musisz po prostu "odpracować" 

Opublikowano

Kolorek zniknął, ale pojawić się może po 1 strzale w sojusznika. Jeśli raz dostałeś niebieski kolor, to następnym razem dostaniesz go szybciej.

Opublikowano

Strzelając w sojusznika czy spychając go dostajesz kolorek niebieski. Jeśli on zniknie i znów zrobisz coś podobnego to będziesz miał niebieski nick. System zapomina po kilku bitwach, więc tragedii nie ma. Nawet jeśli strzelisz do kogoś gdy będziesz miał niebieski nick to dostaniesz bana na jedną godzinę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...